BOX  ·  CATEGORIA GREA

GALERIE FOTO Anthony Joshua, greul suprem » KO nimicitor contra lui Povetkin și palmaresul capătă proporții colosale

FOTO: Reuters +14 FOTO
FOTO: Reuters

Duminica, 23 Septembrie 2018, 10:16

Britanicul Anthony Joshua (28 de ani) a dispus de rusul Alexander Povetkin (39 de ani) printr-un KO tehnic, în runda a 7-a, și a păstrat centurile WBA, WBO și IBF la categoria grea.

Joshua a început partida în expectativă, apărându-se în fața unui Povetkin dezlănțuit. Așa pot fi rezumate primele 6 runde. Britanicul l-a prins cu garda jos cu o dreaptă în bărbie, când mai erau 90 de secunde din runda a 7-a. Simțind sângele, s-a aruncat asupra lui Povetkin, lansând o cavalcadă de lovituri. Arbitrul a fost nevoit să oprească înfruntarea.

La 18 luni după ce l-a retras pe Vladimir Klitschko, în același ring din Las Vegas, Joshua contribuie la finalul unei noi cariere senzaționale, cea a rusului Povetkin. Următorul pretendent la centura lui Joshua va fi ales dintre Deontay Wilder și Tyson Fury. Cei 2 vor lupta pe 1 decembrie, iar câștigătorul îl va înfrunta pe Anthony pe 13 aprilie.

"Alexander a fost un adversar foarte, foarte dur. A luptat extrem de inteligent, are lovituri rapide. A fost o presiune imensă asupra mea în această seară. Întreaga țară m-a încurajat. E firesc, sunt campionul lor! Le doresc tot ce e bun lui Wilder și Fury. Cel mai bun să câștige!", a declarat Joshua la final. 

22-0
este palmaresul lui Anthony Joshua. 21 dintre victorii au venit înainte de limităȘeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (2)

Adrian Popescu  •  23 Septembrie 2018, 15:00

Buna asta cu schimbarea oraselor...

Iulian Anton  •  23 Septembrie 2018, 11:45

Bre nea reporteru.... Ce Las Vegas bre.... Ai beut ceva aseara?.... A fost Wembley toata seara... :)

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1