SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE

Interbox a ascuns un lucru grav care i s-a întîmplat lui Lucian Bute » A suferit o semipareză

Stephan Larouche nu s-a sfiit să-l critice pe Lucian Bute cînd acesta a făcut meciuri slabe
Stephan Larouche nu s-a sfiit să-l critice pe Lucian Bute cînd acesta a făcut meciuri slabe

Articol de - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 ianuarie 2014 19:57

După înfrîngerea cu Carl Froch, de la Nottingham, din mai 2012, KO în repriza a cincea, Lucian Bute a suferit un accident groaznic. Aşa se explică frica sa de a-l ataca pe Jean Pascal.

Lucian Bute nu mai e boxerul de acum trei-patru ani! Pugilistul care ataca, care-şi ţinea adversarii la distanţă lovind nemilos cu stînga sa de fier.

Pugilişti de valoare precum Sakio Bika, campionul mondial WBC, Librado Andrade, Alejandro Berrio sau Glenn Johnson au făcut cunoştinţă cu stînga românului. Ce s-a întîmplat cu Bute după ce a încasat acea bătaie cruntă din partida cu britanicul Carl Froch, pe 26 mai 2012?

Surse din cadrul clubului Inter box dezvăluie un lucru extrem de grav. "Lucian nu mai are cum să fie cel de acum cîţiva ani şi nu poate să-şi mai revină niciodată complet după semipareza pe care a avut-o după meciul cu Froch!", spune o persoană apropiată lui Lucian.

"Nu mulţi sînt cei care ştiu povestea asta. E un lucru delicat pe care cei de la Interbox nu l-au rezolvat", spune aceeaşi persoană.

Confirmarea vine de la Larouche!
"Lucian Bute e traumatizat!", a declarat Stephane Larouche, antrenorul cu care Bute lucrează de la trecerea sa la profesionism, în 2003! Într-o emisiune în direct la TVA Canada, imediat după meciul cu Jean Pascal, Larouche a declarat că "dacă Lucian nu-şi va rezolva problemele, eu am mîndria mea şi nu-l voi mai însoţi la ring! Credibilitatea lui este la pămînt", a spus Larouche. Tehnicianul e gata să-l lase, cu alte cuvinte, pe român, supărat că Bute nu i-a ascultat din colţ sfaturile!

"Larouche e un antrenor limitat!"
Leonard Doroftei, fost campion mondial WBA, care a fost şi el antrenat de Stephane Larouche, pe vremea cît a boxat la Interbox, îl critică însă dur pe Larouche: "E un antrenor limitat. El ar fi trebuit să-l ajute pe Bute din colţul ringului. E un tehnician bun pînă la un anumit nivel, dar e depăşit la meciurile pentru titlul mondial. Aşa a fost şi cu mine", a declarat preşedintele FRB.

Doroftei, dar şi alţi antrenori din România, inclusiv tehnicianul Felix Păun, care l-a descoperit pe Bute, îl acuză pe Larouche că l-a distrus pe român.

"La Nottingham ar fi trebuit să arunce prosopul, să nu-l lase să mai încaseze pumnii din repriza a cincea. De atunci Bute a rămas cu frica asta de a urca în ring", a declarat Doroftei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
brancusi
brancusi  •  23 Ianuarie 2014, 12:28

Nu era o problema asta,si Larouche are inhibitie corticala si totusi antreneaza...

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  23 Ianuarie 2014, 12:15
Postat de andrei_30 pe 22 Ianuarie 2014, 15:47

S-a batut totusi cu rusul ala nu stiu ce semipareza a avut. oricum e posibil ca acea accidentare la mana sa fi fost doar o "accidentare" si de fapt sa fi vrut sa mai amane meciul poate se pune pe picioare. a incasat banii in orice caz nu doar pumnii. ar trebui sa se retraga.

L`a batut englezul de era sa-l puna in scaun cu rotile ???

cristimunte
cristimunte  •  23 Ianuarie 2014, 09:49

de 3 partide nu mai este acelasi.pacat este un sportiv cu calitati,ar trebui o schimbare de antrenor poate,unul bun gen mayweather sr.totul pleaca de la infrangerea de la nottigham.nu pot sa inteleg ce a vrut acolo.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează