SPORTURI  »  BOX  »  ANUNȚ

Mayweather a făcut anunțul! Va reveni în ring! Când și contra cui va lupta!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 12 martie 2017 15:40

Pugilistul american, Floyd Mayweather jr, a anunțat că va reveni în activitate pentru a lupta contra lui Conor Mcgregor.

Anunțul a fost făcut într-un clip video postat pe boxerul în vârstă de 40 de ani pe site-ul fighthype.com. Acesta a menționat că va reveni în activitate doar pentru acest meci.

"Toată lumea să deschidă telefoanele, postați asta pe internet, cât mai repede! Pentru McGregor revin asupra deciziei de a mă retrage. Doar pentru a lupta contra lui McGregor. Nu vreau să mai aud nicio scuză legată de bani, sau de UFC. Semnează hârtiile, ca să ne luptăm în iunie. E simplu. Hai să ne luptăm în iunie", a declarat legendarul luptător american.

Anunțul vine după ce în ultimele luni s-a vehiculat un meci între cei doi, fiecare luptător făcând în mod amical apel la celălalt pentru a accepta duelul.

"Când m-am luptat cu Arturo Gatti, m-am dus în fieful lui. El era de primă categorie, iar eu eram de categoria B. L-am învins și nu am plâns, nici nu m-am plâns. Oscar De La Hoya (2007), el de categoria A, eu categoria B. Nu am plâns și nu m-am plâns. L-am învins și am devenit de primă categorie", și-a amintit legendarul pugilist.

Mayweather jr s-a retras din activitate în septembrie 2015. Acesta a câștigat toate cele 49 de partide disputate în cariera de profesionist, 26 dintre ele fiind câștigate prin knockout.

McGregor are 24 de partide disputate, câștigând 21, dintre care 18 prin knockout.

surse: mmafighting.com, washingtonpost.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
alexpintea
alexpintea  •  12 Martie 2017, 23:41
Postat de Catalin Amariei pe 12 Martie 2017, 19:55

am vazut meciul cu De la hoya de 4 ori si niciodata nu a castigat Mayweather ,dar negru isi face drum totdeauna cu arbitrii cand simte ca-i groasa si asa a facut si cu filipinezul .daca si asta a fost mare boxer priviti meciuri cu el si dormiti linistiti .

ai mare dreptate ...nu a castigat nici cu Oscar De La Hoya si nici cu Pacquiao...cu filipinezul m-am uitat eu de mai multe ori..si tot numaram loviturile..nu mi-a venit sa cred ..asta e ..asta e lumea ...la fel si in fotbal ...in timp ramane doar ca a castigat Maywheather ...sau Real sau Barca..sau care o mai fi...cei dezavantajati si poate care ar fi fost de drept castigatori sunt uitati.

1250984458283448
Catalin Amariei  •  12 Martie 2017, 19:55

am vazut meciul cu De la hoya de 4 ori si niciodata nu a castigat Mayweather ,dar negru isi face drum totdeauna cu arbitrii cand simte ca-i groasa si asa a facut si cu filipinezul .daca si asta a fost mare boxer priviti meciuri cu el si dormiti linistiti .

ando89
ando89  •  12 Martie 2017, 18:56
Postat de unrapidist_ pe 12 Martie 2017, 18:30

Nici eu nu contest valoarea lui ca pugilist dar dacă vor lupta după regulile UFC nu cred ca va avea nici o șansă. Cred ca McGregor îi va administra o corecție pe cinste urmată de un K.O. în cea de a doua repriza.

Să sperăm că nu va fi o mascaradă precum cea de acum patru decenii dintre Muhammad Ali și Inoki.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează