BOX  ·  DUEL

Mike Tyson ar putea reveni în ringul de box cu un duel de senzație » Tyson Fury a acceptat propunerea: „La naiba, da”

Mike Tyson (stânga) și Tyson Fury (dreapta) ar putea lupta într-un meci demonstrativ // sursă foto: Instagram @ gypsyking101, miketyson +18 FOTO
Mike Tyson (stânga) și Tyson Fury (dreapta) ar putea lupta într-un meci demonstrativ // sursă foto: Instagram @ gypsyking101, miketyson

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 20:11

Tyson Fury (31 de ani), campion în box la categoria grea, a anunțat că a acceptat propunerea de a lupta cu Mike Tyson (53) într-un meci demonstrativ.

Acesta ar putea fi doar unul dintre duelurile de care Mike Tyson va avea parte odată cu revenirea în ring. „Am primit un apel, mi s-a oferit șansa de a boxa cu Mike Tyson într-un meci demonstrativ. Reacția mea a fost «Ce?! La naiba, da!»”, a dezvăluit acesta, citat de The Sun. „Dar nu cred că s-a materializat nimic”, a adăugat Fury.

Fury, numit după Mike Tyson

Englezul Tyson Fury a dezvăluit anul trecut faptul că prenumele său a fost ales după „Iron” Mike. Fury a povestit cum tatăl său, un boxer profesionist al anilor '80 și '90, a fost obsedat cu Tyson.

Copil fiind, Tyson Fury cântărea puțin mai mult decât o bâtă de baseball, astfel că tatăl său a vrut să îi ofere cel mai greu nume posibil. „Sunt numit după Mike, da”, a dezvăluit Fury.

Tyson - Holyfield?!

În ultima vreme, s-a vorbit intens despre o nouă luptă Tyson - Holyfield, a treia de acest fel. Tyson Fury crede că cei doi sunt puțin prea bătrâni pentru așa ceva:

„Cred că Mike Tyson este serios cu privire la revenirea în ring, dar el și Holyfield sunt deja bătrâni. Dar cine sunt eu să spun ceva, să spun de ce este cineva capabil? Nu aș vrea să omor visele cuiva. Dacă sunt amândoi într-o stare fizică bună, să facă ce vor. E viața lor”, a declarat Tyson Fury.

De altfel, Evander Holyfield a confirmat stadiul avansat al negocierilor: „Oamenii lui au discutat cu oamenii mei. Încă nu am ajuns la o înțelegere solidă, dar lucrurile se îndreaptă în direcția bună”.

+19 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare

Citește mai multe știri despre box:Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1