SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Mike Tyson, interviu acordat rapperului Lil Wayne: „Am 104 kg și sunt gata de luptă!”. Ce va face cu banii câștigați din următoarele meciuri

Mike Tyson e gata să revină în ring +21   FOTO
Mike Tyson e gata să revină în ring

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2020 18:53

Mike Tyson (53 de ani) spune că se află în forma carierei și e pregătit să revină în ring. 

Mike Tyson a lămurit mai multe lucruri legate de revenirea lui în ring într-un interviu acordat rapperului Lil Wayne, la Young Money Radio Show: „Sunt în cea mai bună formă din viața mea. Dumnezeu a fost darnic cu mine. Voi continua în ritmul de acum, mă simt foarte bine. Acum am 104 kg și sunt gata de luptă. Mă pregătesc să îi ajut pe cei care nu au fost la fel de norocoși ca mine”.

„Voi lupta, iar toți banii vor fi donați. Voi direcționa toată suma către oamenii fără adăpost și către cei care se luptă cu dependențele. Asta pentru că și eu am fost în ipostaza lor, fără locuință și dependent. Știu cât de dificil este. Nu sunt mulți oameni care ar fi putut să supraviețuiască în condițiile în care am făcut-o eu”
- Mike Tyson

Mike Tyson nu își cunoaște adversarul

Întreaga lume așteaptă a treia înfruntare dintre Tyson și Evander Holyfield (57 de ani), dar „Iron” Mike spune că numele adversarului încă nu e bătut în cuie. 

„Sunt atât de mulți oameni care vor acest meci. Suntem în discuții cu mai multe persoane. Când vom face public numele, nu vom da înapoi. Contractul va fi semnat săptămâna viitoare. Nu contează ce voi face eu, important e ca ceilalți să beneficieze de asta. Eu nu voi încasa un dolar din luptă”, a explicat „Iron” Mike. 

Holyfield - Tyson, rivalitate fără precedent

„The Real Deal” Holyfield și „Iron” Mike au intensificat pregătirile și se pregătesc pentru a treia înfruntare directă. 

Evander le-a câștigat pe precedentele, dar în maniere diferite. Prima, disputată în 1996, s-a soldat cu victoria lui Holyfield prin KO tehnic după 37 de secunde trecute din runda cu numărul 11. Evander a dominat categoric înfruntarea la care au asistat peste 16.000 de spectatori.

 Bursa totală a celor doi sportivi a fost de 42 de milioane de dolari, 30 de milioane fiindu-i repartizate lui „Iron” Mike. În joc a fost centura WBC la categoria grea.

Mike Tyson
Mike Tyson
Mike Tyson
Mike Tyson
Mike Tyson
+17 FOTO

VIDEO / Mike Tyson, agil și la 53 de ani

Citește și alte știri din box:

Mike Tyson, imagini senzaționale din 1996! Luptă corp la corp cu unul dintre tigrii care l-au costat o avere

VIDEO Evander Holyfield are doi parteneri colosali de antrenament înaintea înfruntării cu Mike Tyson

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  26 Mai 2020, 18:17

In poza se vede cum tinea in mana un sandwich proaspat :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează