SPORTURI  »  BOX  »  MOMENT

Mike Tyson, imagini senzaționale din 1996! Luptă corp la corp cu unul dintre tigrii care l-au costat o avere

Sursă foto: The Sun / Inside Edition
Sursă foto: The Sun / Inside Edition

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 10:13

Mike Tyson (53 de ani), unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile, e din ce în ce mai activ în ultima perioadă, anunțându-și mult mediatizata revenire în ring

Legendarul boxer a apărut într-o imagine spectaculoasă, din 1996, publicată de The Sun, în care pare că se luptă cu unul dintre cei tigri bengalezi pe care îi deține și despre care s-a scris că l-ar fi costat pe Tyson aproape 50.000 de lire sterline fiecare. 

În tinerețe, Mike Tyson a dezvoltat o adevărată pasiune pentru tigri, una care datează de peste 20 de ani. Nu suma pe care i-a cumpărat frapează, ci faptul că pe pe marele boxer îl costă aproximativ 4.000 de dolari întreținerea fiecărui tigru.

  • Mike Tyson e un fost campion mondial la categorie supergrea, care deține recordul pentru cel mai tânăr boxer care a câștigat un titlu la categoria de greutate supergrea la 20 de ani, 4 luni și 22 de zile. 

Holyfield - Tyson, rivalitate fără precedent

„The Real Deal” Holyfield și „Iron” Mike Tyson au intensificat pregătirile și se pregătesc pentru a treia înfruntare directă. Evander le-a câștigat pe precedentele, dar în maniere diferite. 

Prima, disputată în 1996, s-a soldat cu victoria lui Holyfield prin KO tehnic după 37 de secunde trecute din runda cu numărul 11. 

Evander a dominat categoric înfruntarea la care au asistat peste 16.000 de spectatori. Bursa totală a celor doi sportivi a fost de 42 de milioane de dolari, 30 de milioane fiindu-i repartizate lui „Iron” Mike. În joc a fost centura WBC la categoria grea.

Revanșa din 1997 a avut un final neașteptat. Cu 40 de secunde rămase din runda cu numărul 3, Tyson l-a mușcat pe Holyfield de ureche și a fost descalificat.

VIDEO Mike Tyson, de o agilitate incredibilă și la 53 de ani

Citește și alte știri din box: 

Mike Tyson - Evander Holyfield, în mai puțin de două luni? Detalii de ultim moment despre „bătălia secolului”

VIDEO Evander Holyfield are doi parteneri colosali de antrenament înaintea înfruntării cu Mike Tyson

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează