SPORTURI  »  BOX  »  REVANȘĂ

VIDEO Evander Holyfield are doi parteneri colosali de antrenament înaintea înfruntării cu Mike Tyson

Hollyfield se antrenează cu Klitschko
Hollyfield se antrenează cu Klitschko

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 20:34

Evander Holyfield (57 de ani) și Mike Tyson (53 de ani) au intensificat antrenamentele pentru a treia înfruntare directă. 

Evander Holyfield se pregătește pentru marele meci cu Wladimir Klitschko (44 de ani). Ucraineanul retras din activitate în 2017 supervizează ședințele boxerului american alături de alt fost mare campion, americanul Antonio Tarver (51 de ani).

Holyfield - Tyson, rivalitate fără precedent

„The Real Deal” Holyfield și „Iron” Mike au intensificat pregătirile și se pregătesc pentru a treia înfruntare directă. Evander le-a câștigat pe precedentele, dar în maniere diferite. Prima, disputată în 1996, s-a soldat cu victoria lui Holyfield prin KO tehnic după 37 de secunde trecute din runda cu numărul 11. Evander a dominat categoric înfruntarea la care au asistat peste 16.000 de spectatori.  

Bursa totală a celor doi sportivi a fost de 42 de milioane de dolari, 30 de milioane fiindu-i repartizate lui „Iron” Mike. În joc a fost centura WBC la categoria grea.

VIDEO / Mike Tyson, agil și la 53 de ani

Citește și alte știri din box:

Prețul unui antrenament cu Mike Tyson » Sume uriașe licitate pentru o întâlnire cu fostul pugilist

Femeia pentru care Mike Tyson a vrut să îl bată pe Michael Jordan: „Omule, tu crezi că eu sunt prost?!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
anti_ando
anti_ando  •  25 Mai 2020, 11:10

Ahahaha. Scuza asta cu "nu era la apogeu Tyson" ma amuza de fiecare data :))). Ei totusi s-au luptat in main event pentru o centura,nu s-au batut in undercardul unui eveniment obscur. Ca sa ajungi challenger la centura cam trebuia sa fii in forma :). Pe de alta parte si Mayweather o mai fi avut si perioade proaste si probleme extrasportive,dar uite-l ca nu l-a batut nimeni nici in perioadele lui naspa,cu atat mai putin sa-l bata de doua ori :). Nu stiu daca urmaresti mma,e unul Jon Jones,de departe cel mai talentat de acolo. Eh,asta o tine din arestare in proces si din proces in scandal. Intre timp are si meciuri,e campion neinvins de multi ani. Nu-i mai cautati scuze lui Mike,pur si simplu a dat de unul mai bun decat el ;).

danbinci
danbinci  •  23 Mai 2020, 20:10

Mi-ar place sa vad meciul, si sper sa nu fie un circ ieftin. Iron Mike a fost un extraordinar greu, Holyfield chir daca a castigat cele doua intalniri avute cu Tyson , nu a luptat cand Mike era la apogeu. Cele doua infruntari au avut loc cand Tyson avea mari probleme sportive si de comportament.

andrei.33
andrei.33  •  23 Mai 2020, 16:36

Si eu care credeam ca Rocky e doar un film. Circ pentru bani, nimic mai mult.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează