Comentarii (5)

anti_ando  •  25 Mai 2020, 11:10

Ahahaha. Scuza asta cu "nu era la apogeu Tyson" ma amuza de fiecare data :))). Ei totusi s-au luptat in main event pentru o centura,nu s-au batut in undercardul unui eveniment obscur. Ca sa ajungi challenger la centura cam trebuia sa fii in forma :). Pe de alta parte si Mayweather o mai fi avut si perioade proaste si probleme extrasportive,dar uite-l ca nu l-a batut nimeni nici in perioadele lui naspa,cu atat mai putin sa-l bata de doua ori :). Nu stiu daca urmaresti mma,e unul Jon Jones,de departe cel mai talentat de acolo. Eh,asta o tine din arestare in proces si din proces in scandal. Intre timp are si meciuri,e campion neinvins de multi ani. Nu-i mai cautati scuze lui Mike,pur si simplu a dat de unul mai bun decat el ;).

danbinci  •  23 Mai 2020, 20:10

Mi-ar place sa vad meciul, si sper sa nu fie un circ ieftin. Iron Mike a fost un extraordinar greu, Holyfield chir daca a castigat cele doua intalniri avute cu Tyson , nu a luptat cand Mike era la apogeu. Cele doua infruntari au avut loc cand Tyson avea mari probleme sportive si de comportament.

andrei.33  •  23 Mai 2020, 16:36

Si eu care credeam ca Rocky e doar un film. Circ pentru bani, nimic mai mult.

ge0x  •  23 Mai 2020, 09:56
Postat de Un Timisorean pe 23 Mai 2020, 06:50

Cu tot respectul pentru numele si cariera lor , mosii astia mor in ring. Vai, cum te injoseste banul.

Ăștia au fost sportivi. Daca au 50 de ani, nu înseamnă că trebuie sa stea ca tine cu *** pe scaun si sa bârfească pe gsp.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Un Timisorean  •  23 Mai 2020, 06:50

Cu tot respectul pentru numele si cariera lor , mosii astia mor in ring. Vai, cum te injoseste banul.

Comentează