BOX  ·  INEDIT

Prețul unui antrenament cu Mike Tyson » Sume uriașe licitate pentru o întâlnire cu fostul pugilist

Mike Tyson se pregătește intens pentru revenirea în ringul de box // sursă foto: Guliver/gettyimages
Mike Tyson se pregătește intens pentru revenirea în ringul de box // sursă foto: Guliver/gettyimages

Marti, 19 Mai, 22:26

Fostul mare pugilist Mike Tyson (53 de ani) le oferă fanilor săi șansa de a lua prânzul și de a se antrena alături de el într-o sesiune de câteva ore.

Totuși, această „șansă” presupune un efort financiar consistent: câștigătorul va fi ales în urma unei licitații! În acest moment, cea mai mare sumă oferită este de 19.000 de dolari, iar estimările spun că, până la data încheierii licitației, suma maximă oferită se va apropia de 40.000 de dolari.

Licitația se va încheia peste 8 zile, iar norocosului câștigător îi va fi permis să își aducă un prieten la întâlnirea cu „Iron” Mike . Totodată, aceștia vor putea să se pozeze cu fostul pugilist și să îi obțină autograful.

Nu în ultimul rând, câștigătorul licitației va primi și o mănușă de box și un tricou, care îi vor fi trimise la 30 de zile după experiența alături de Tyson, care va avea loc în 2021, scrie The Sun.

Mike Tyson ar putea reveni în ring

Mike Tyson și Evander Holyfield (57 de ani) ar putea lua parte la confruntarea anului 2020. Tot mai multe indicii duc către o luptă între cei doi coloși ai ringului. Holyfield a confirmat stadiul avansat al negocierilor: „Oamenii lui au discutat cu oamenii mei. Încă nu am ajuns la o înțelegere solidă, dar lucrurile se îndreaptă în direcția bună”.

În ultima vreme, „Iron” s-a antrenat intens pentru revenirea în ring, acesta urmând să boxeze într-o serie de meciuri demonstrative, în scopul susținerii unor asociații caritabile.

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre box:Cel mai frumos copil din România s-a transformat într-o tânără superbă. Cum arată acum Noelle

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1