SPORTURI  »  BOX  »  INCIDENT

VIDEO Cine e tânărul bătut de Mike Tyson în avion. „Surprizele” pe care le ascunde

Tânărul bătut de Mike Tyson în avion, istoric plin de infracțiuni
Tânărul bătut de Mike Tyson în avion, istoric plin de infracțiuni

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2022 12:43 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2022 13:59

Mike Tyson (55 de ani), fostul mare boxer, a lovit repetat un pasager al unui zbor San Francisco - Florida, pe 21 aprilie. Publicația americană TMZ, care a oferit și imaginile cu incidentul, a descoperit acum mai multe informații despre bărbatul lovit de Tyson, pe numele său Melvin George Townsend.

Potrivit jurnaliștilor americani, Townsend a fost în închisoare de două ori, fiind vinovat de fraudă, furt calificat, jaf, posesie de substanțe interzise și trafic de bunuri furate. Acesta se află în libertate din iulie 2020, după ce fusese închis timp de 15 luni. Tânărul a fost condamnat după ce a intrat pe o proprietate privată și a furat o remorcă.

Marius Șumudică, intervenție necruțătoare la TV » A pus tunurile pe CFR Cluj și Dan Petrescu: „Ei sunt vinovați! FCSB e favorită la titlu”
CFR CLUJ
Marius Șumudică, intervenție necruțătoare la TV » A pus tunurile pe CFR Cluj și Dan Petrescu: „Ei sunt vinovați! FCSB e favorită la titlu”

Mike Tyson, scene violente în avion

Publicația americană TMZ a intrat în posesia unor imagini care arată firul exact al poveștii. Victima, Melvin George Townsend, împreună cu un prieten se aflau pe locurile din spatele lui Mike Tyson. Primele schimburi de cuvinte au fost unele amicale, s-au salutat, apoi au făcut chiar o poză împreună.

Bărbatul a continuat să vorbească, lucru care l-a scos din sărite pe fostul „greu”. Ploaia de lovituri a creat haos în avion. Mai multe persoane au încercat să intervină, strigând către Tyson: „Mike, Mike, te rugăm, oprește-te!”. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale și a depus o plângere la poliție.

Fostul boxer Mike Tyson (55 de ani) a fost surprins lovind în mod repetat un pasager al unui zbor San Francisco - Florida. Victima a suferit o rană deschisă la nivelul frunții.

Citește și:

Max Verstappen, cel mai rapid la Imola » Grila de start pentru cursa de sprint de sâmbătă

Alexander Zverev condamnă decizia englezilor de a-i interzice pe ruși și bieloruși la Wimbledon

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
garywise
garywise  •  23 Aprilie 2022, 18:34

ce bani o sa faca baiatul asta de pe urma prostului de tyson. s-a scos pe viata.

ge0x
ge0x  •  23 Aprilie 2022, 16:33

Pai știrea asta a mai fost. Adică care e exact motivul pentru care Tyson la luat la pumni?

113572341134771
Alex Alex  •  23 Aprilie 2022, 14:34

Am uitat sa scriu si vali moraru

Vezi toate comentariile (7)
Comentează