FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Marius Șumudică, intervenție necruțătoare la TV » A pus tunurile pe CFR Cluj și Dan Petrescu: „Ei sunt vinovați! FCSB e favorită la titlu”

Marius Șumudică / Sursă foto: Arhivă GSP +23   FOTO
Marius Șumudică / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2022 12:05 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2022 12:34

Marius Șumudică a început sezonul pe banca lui CFR Cluj, dar a plecat repede și acum nu se ferește să pună la zid campioana pentru ultimele evenimente petrecute în club. Tehnicianul lui Al Shabab a analizat prăbușirea „feroviarilor” din Liga 1 și a trasat câteva concluzii nemiloase.

Șumudică s-a arătat surprins de risipa de puncte făcută de CFR Cluj în 2022, cea care i-a permis, practic, rivalei FCSB să reintre în lupta pentru supremație.

Marius Șumudică a pus tunurile pe CFR Cluj și Dan Petrescu

„N-ai voie să faci așa ceva. Dacă ești campioană și te respecți, nu te poți întoarce din pauza de iarnă și să faci trei egaluri la rând în campionat. Ei sunt principalii vinovați pentru ce se întâmplă acolo, au avut atâtea puncte avans! FCSB e favorită la titlu. În acest moment, ordinea e următoarea în privința șanselor la titlu: FCSB, Universitatea Craiova și CFR Cluj”, a spus Șumudică, la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Șumudică nu l-a menajat nici pe Dan Petrescu, tehnicianul campioanei en-titre. Aflat pe val în Arabia Saudită, unde tocmai ce a reușit o victorie impresionantă, 6-0 cu Mumbai City, Șumi l-a înțepat pe „Bursuc”: „O să încerc să ajung și eu la performanțele lui Dan Petrescu, așa cum a spus el. Dar vreau să le ating pe cele pozitive, nu pe acelea de unde a plecat cu scandal și cu litigii”, a spus antrenorul, conform sursei citate. 

Dan Petrescu le-a răspuns lui Arlauskis și MM Stoica: „Le-am dat să mănânce și ei ce fac?”
FC VOLUNTARI - CFR CLUJ
Dan Petrescu le-a răspuns lui Arlauskis și MM Stoica: „Le-am dat să mănânce și ei ce fac?”

Relația Șumudică - Dan Petrescu e tulbure

Conflictul dintre Marius Șumudică și Dan Petrescu e unul de notorietate. După ce l-a înlocuit pe Șumi vara trecută, „Bursucul” s-a plâns în repetate rânduri de lotul găsit la Cluj și, implicit, de munca predecesorului său.

Șumudică nu s-a abținut și i-a răspuns public lui Petrescu: „Dacă are sânge în instalație, așa cum crede și se înfoaie, venim și discutăm față în față, ca doi profesioniști, în direct la TV. Să spună ce s-a făcut greșit. Nu sunt eu vinovat că aduce jucători care au două viteze, încet și foarte încet”, spunea Șumudică la acel moment.

+19 FOTO

VIDEO Victor Becali, despre situația de la CFR Cluj: „E normal să existe probleme, dar jucătorii țin la Dan Petrescu”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV A întors Istvan Kovacs armele? Arbitrii aprind lupta CFR Cluj - FCSB: transformare incredibilă față de sezonul trecut

EXCLUSIV „Faliment!” » I-a intentat proces lui CFR Cluj din cauza unei datorii de 200.000 de euro

„Blestemul” lui Gigi Becali?! Cel mai bun om de la CFR Cluj s-a prăbușit în play-off!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
mihai_bn
mihai_bn  •  23 Aprilie 2022, 16:50
Postat de liviul pe 23 Aprilie 2022, 13:59

Mihăiță, habar nu ai pe ce lume trăiești. Sumi în 7 etape cât a stat la CFR a avut tot atâtea victorii și a lăsat Cfr-ul la 12 puncte de fcsb și la 9 de craiova si tu zici ca a fost cel mai slab antrenor din istoria cfr-ului.

Sofisme, domnule, sofisme! Jocul practicat de CFR cu Ninel a fost slab, deplorabil pe alocuri. S-a chinuit cu Banja Luka în Europa, dacă nu se scotea regula golului marcat în deplasare, atunci Ninel era eliminat de formația bosniacă. Dubla disputată în compania lui Lincoln Red, imensa formație din Gibraltar, a fost un chin. Când a dat de Young Boys și de Steaua Roșie, a făcut pe el și a început să dea în jucători. În campionat a obținut victorii chinuite și controversate cu Clinceni, Chindia, Mioveni, Craiova lui Mititelu, FC Argeș și Farul, iar înainte de meciul cu FCSB a fost dat afară. Ninel nu era compatibil cu stilul de joc al CFR-ului, jocul practicat a fost greoi, chinuit, suferind. Repet, numa` gura, miștocăreala și cocălăreala a fost de Șumudică.

snooker
snooker  •  23 Aprilie 2022, 16:19
Postat de tinn_2 pe 23 Aprilie 2022, 13:18

Fara arbitrii avea performanțele din Rusia și China

Las' ca va performa Petrea in Rusia si pe unde a mai antrenat Petrescu.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  23 Aprilie 2022, 16:08

L-au reactivat pe Șumudick. Ca la apăsarea de buton: Șumi, azi despre CFR! No problemao. Bagă băiatu. Lu' petrescu îi dau? Da, Șumi, normal.... Zic și de fecesebeu că e tari... Bravo Șumi, așa... La final îți facem o dedicație pe placu' matale: valoarea mia, valoarea mia...., bun? Obrigado!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează