SPORTURI  »  BOX  »  LAS VEGAS

OFICIAL » Floyd Mayweather și-a anunțat adversarul și data ultimului meci al carierei! Are o poveste de viață incredibilă

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iulie 2015 11:32

Floyd Mayweather l-a învins pe Manny Pacquiao în luna mai, dar acum este gata să lupte în ultimul meci al carierei, care este programat pe 12 septembrie.

Neînvins la profesioniști, boxerul de 38 de ani va lupta cu Andre Berto, fost dublu campion mondial. Acesta va fi al 49-lea meci din carieră.

Partida se va juca la Las Vegas, la MGM Grand, acolo unde a boxat în ultimele 13 meciuri. Berto are 31 de ani și a deținut două centuri mondiale, WBC și IBF, ambele la cateogria semimijlocie.

Povestea sa de viață este una uimitoare. Acesta s-a apucat de box după ce a fost bătut în copilărie de tatăl său, care practica arte marțiale mixte. În 2010 și-a anulat meciul cu Shane Mosley, după ce a pierdut 8 membri ai familiei în cutremurul devastator din Haiti.

Doi ani mai tîrziu era depistat pozitiv la un test antidoping, dar și-a recăpătat licența după ce a demonstrat că suferise o intoxicație cu o substanță interzisă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close