SPORTURI  »  BOX  »  TRIBUNA ZERO CU OVIDIU IOANIŢOAIA (LUNI, 22:30)

Rudel Obreja: "Adrian nu avea cum să piardă meciul cu Henry!"

Articol de - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

Preşedintele FR Box, Rudel Obreja, a fost invitatul lui Ovidiu Ioaniţoaia la Tribuna Zero. Obreja a discutat despre gala "Invicibilii" organizată la Bucureşti, dar şi despre ultimele noutăţi din lumea boxului. "Trebuie să mulţumim publicului care a venit la Bucureşti, să-l vadă pe Adrian. După părerea mea şi a speciliştilor, Adrian nu avea cum să piardă meciul cu Henry la puncte, pentru că a cîştigat clar 6 runde, 3 au fost egale şi 3 le-a cîştigat Henry.

Nu a contat faptul că meciul s-a disputat la Bucureşti, pentru că Adrian oricum ieşea campion mondial. Am fost acuzaţi că de ce a fost adus un arbitru din Canada.

Trebuie să se ştie că nu noi am adus arbitrii la Bucureşti, ci că aceştia au fost impuşi de forumul mondial. Un arbitru judecător care a fost la gală a primit 1.500 de euro în timp ce arbitrul de ring a primit 2.000 de euro", a spus Obreja.

Obreaja a precizat că bucureştenii vor avea parte o surpiză zilele viitoare. "Săptămîna viitoare s-ar putea să vină în România Don King. O să aveţi parte de o surpriză de zile mari. Vreau să-l aducem pentru a vedea România şi Bucureştiul, să vadă ce e pe la noi prin ţară. A spus că-şi doreşte să vină, acum trebuie să aşteptăm să vedem cînd va ajunge", a spus Obreja la Europa FM.

Rudel Obreja a discutat cu Mauricio Sulaiman, secretarul general al WBC, despre viitorul lui Diaconu la profesionism. “Trebuie să aşteptăm să vedem ce mişcare va face Chad Dawson, campionul mondial. În America se vorbeşte că Dawson a stabilit deja un meci cu Antonio Tarver, campionul de la IBF”, a declarat Obreja. “Va pierde centura dacă nu va lupta cu Diaconu. O singură şansă ar mai avea. Să-i ofere românului o sumă de bani şi acesta să-l lase să-şi aleagă adversarul”, a spus Mauricio. Diaconu a spus însă că doar dacă i se va oferi o sumă mare va accepta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  26 Aprilie 2008, 14:01

nici acum nu mi vine sa cred ca i s a dat victoria. In ultimele 3 runde mai mult a incercat sa se adune de pe jos si din genunchi... ba chiar era sa iasa din ring printre corzi. Cel mai bun exemplu de meci aranjat.

 •  23 Aprilie 2008, 09:20

SA MOARA MATA CA A FOST ARANJAT?

 •  22 Aprilie 2008, 13:01

Am vazut si noi,era aranjat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează