SPORTURI  »  BOX  »  DOSARUL GALA BUTE

Deținutul Rudel Obreja, mesaj șocant de pe patul de spital: „Durerile sunt crunte. Orice întârziere îmi diminuează șansele de a mai trăi”

Rudel Obreja, susține că fostul președinte al Federației de Box, a transmis un mesaj șocant de pe patul de spital.
Rudel Obreja, susține că fostul președinte al Federației de Box, a transmis un mesaj șocant de pe patul de spital.

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2022 20:27 / Actualizat duminica, 17 iulie 2022 21:04

Rudel Obreja, fostul președinte al Federației de Box condamnat la 5 de ani de închisoare în Dosarul „Gala Bute”, a transmis un mesaj șocant de pe patul de spital. Spune că este grav bolnav și le cere autorităților să îl elibereze pentru „a începe demersurile medicale în România sau în străinătate”.

  • Rudel Obreja s-a întors după gratii pe data de 7 aprilie 2022. Fostul președinte al Federației de Box mai petrecuse 7 luni în închisoare, dar a fost eliberat după ce  a invocat alcătuirea ilegală a completurilor de 5 judecători. Acum e condamnat la 5 ani cu executare
  • Acesta era președintele FR Box în perioada „Galei Bute”, în care a fost acuzat de luare de mită și evaziune fiscală. Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, are de ispășit 6 ani de închisoare și a fost arestată în Bulgaria, după ce-a fugit din țară.
  • Dosarul „Gala Bute" a ajuns la instanţa supremă în aprilie 2015, acuzațiile aduse celor din dosar fiind de luare sau dare de mită, abuz în serviciu, complicitate la luare de mită, evaziune fiscală şi spălare de bani.

În urmă cu două zile, Antonia, soția lui Rudel Obreja, declara că fostul președinte al FR Box are cancer și nevoie imediată de tratament adecvat. Astăzi, chiar Rudel Obreja a transmis un mesaj șocant.

Rudel Obreja, mesaj tulburător de pe patul de spital

„Dragii mei prieteni, tin să vă mulțumesc din inimă tuturor celor care v-ați mobilizat exemplar în susținerea cauzei mele, a VIEȚII MELE, a DREPTULUI de a TRĂI, alături de soție, de copiii mei, de voi toți. 

Am nevoie de tratament in condiții UMANE, de grija medicilor și a familiei mele, extrem de importante în contextul actual și iată de ce: 

- stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte; 
- sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp , zi și noapte 
- nu am telefon, doar 5 vizite PE LUNĂ ale soției, deci nu am capacitatea de mișcare pentru a începe tratament sau operație chirurgicală. 

Cer să mi se recunoască DREPTUL conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate! 

VREAU SĂ TRĂIESC! Dar pentru asta am nevoie de Proceduri… Rog respectuos Comisia de specialitate din cadrul Institutului Național de Medicină Legală Mina Minovici, să se constituie în timp util pentru întocmirea și prezentarea Raportului de Expertiză Medico-Legal la Tribunalul Ilfov, astfel încât Instanța de Judecată să se poată pronunța la termenul deja stabilit pentru data de 20.7.2022. Orice amânare din cauza lipsei acestui Raport de Expertiza al INML îmi complică șansele! 

Actele aflate la Dosarul medical, întocmite de cele doua Spitale sunt CLARE, este nevoie doar de confirmarea lor de către INML. Am cancer cu metastaze. CRUNT! Cu VOIA LUI DUMNEZEU, am șanse să mă pot trata/opera. Repet, orice întârziere le diminuează! 

Chiar dacă am avut parte de două condamnări NELEGALE, de încălcarea Legilor și a Constituției României pentru a fi trimis la închisoare, nu m-am sustras niciodată, n-o voi face nici de aici înainte. După cum vedeți, apelez la Respectarea Legii, în această Țară… OPTIMIST…CURABIL… măcar de CANCER!”, a transmis Rudel Obreja prin intermediul contului de facebook. 

VIDEO Rudel Obreja nu-l iartă pe Lucian Bute: "Dacă nu eram eu, nu era niciodată atât de celebru! A ajuns în Canada datorită mie"

Citește și alte știri din sportul românesc: 

România, 5 reprezentante în Europa » Cum s-au întărit Rapid, CSM București, Rm. Vâlcea, Gloria Buzău și Măgura Cisnădie pentru cupele europene

Ion Țiriac, sfat pentru româncele finaliste la Wimbledon U14: „E primordial. Măcar antrenorii lor să înțeleagă”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
cazonline999
cazonline999  •  19 Septembrie 2022, 11:35
Postat de Mokus pe 18 Iulie 2022, 08:41

Toți acești hoți se îmbolnăvesc tocmai când urmează să facă pușcărie.

Vezi ce debitezi ca omul are cancer, nu cred ca si a dorit asta ca sa scape de puscarie. Nu crezi?

cazonline999
cazonline999  •  19 Septembrie 2022, 11:34
Postat de DM4ever pe 18 Iulie 2022, 09:11

Of, saracul... lasa-ti-l ba liber, sa isi cheltuiasca banii ***, cum vreti sa o faca din puscarie?

Ce sa mai cheltuiasca prietene? ai vazut cum arata?

DM4ever
DM4ever  •  18 Iulie 2022, 09:11

Of, saracul... lasa-ti-l ba liber, sa isi cheltuiasca banii ***, cum vreti sa o faca din puscarie?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează