SPORTURI  »  BOX  »  SITUAȚIE

Soția lui Rudel Obreja: „Soțul meu este internat în stare gravă, cu diagnosticul cancer”

Antonia, soția lui Rudel Obreja, susține că fostul președinte al Federației de Box este bolnav de cancer, internat în stare gravă. Rudel Obreja efectuează o condamnare de 5 ani în dosarul „Gala Bute”.
Antonia, soția lui Rudel Obreja, susține că fostul președinte al Federației de Box este bolnav de cancer, internat în stare gravă. Rudel Obreja efectuează o condamnare de 5 ani în dosarul „Gala Bute”.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2022 18:01 / Actualizat vineri, 15 iulie 2022 18:23

Antonia, soția lui Rudel Obreja, susține că fostul președinte al Federației de Box este bolnav de cancer, internat în stare gravă. Rudel Obreja efectuează o condamnare de 5 ani în dosarul „Gala Bute”. 

  • Rudel Obreja s-a întors după gratii pe data de 7 aprilie 2022. Fostul președinte al Federației de Box mai petrecuse 7 luni în închisoare, dar a fost eliberat după ce  a invocat alcătuirea ilegală a completurilor de 5 judecători
  • Acesta era președintele FR Box în perioada „Galei Bute”, în care a fost acuzat de luare de mită și evaziune fiscală. Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, are de ispășit 6 ani de închisoare și a fost arestată în Bulgaria, după ce-a fugit din țară.
  • Dosarul „Gala Bute" a ajuns la instanţa supremă în aprilie 2015, acuzațiile aduse celor din dosar fiind de luare sau dare de mită, abuz în serviciu, complicitate la luare de mită, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Soția lui Rudel Obreja se plânge de tratamentul pe care fostul președinte al FR Box l-ar fi îndurat în penitenciarul Jilava și spune că în acest moment este internat la spitalul Floreasca. 

Antonia Obreja: „Soțul meu este în stare critică”

„Soţul meu este în stare critică la spital. A fost dus la spital în afara penitenciarului foarte târziu, după multe cereri făcute de soţul meu către doctorul din penitenciarului Jilava, Pădurean Lucian. Este prizonier cu gardian în cameră 24 din 24 de ore. 

Stă acolo şi când este consultat de medic, nu i se respectă secretul actului medical, nu i se respectă dreptul la convorbiri telefonice cu familia chiar dacă legea îi permite. Din 22 iunie, de când a fost internat, el nu poate comunica prin telefon, normal, omeneşte cu familia”, a declarat soţia lui Rudel Obreja, potrivit România TV.

Abia pe 22 iunie a fost trimis la Spitalul Floreasca, unde in urma unei ecografii abdominale în UPU se hotărăşte internarea pentru că acolo apare ceva. După CT la patru zile distanta se confirmă acest diagnostic îngrozitor: cancer. Deci oamenii îl tratau în penitenciar cu NoSpa pentru scolioză şi omul avea cancer
- Antonia Obreja

Pedepsele definitive dictate în dosarul „Gala Bute”

  • Elena Udrea, fost ministru al dezvoltării – 6 ani de închisoare
  • Rudel Obreja, fost președinte FR Box – 5 ani de închisoare;
  • Tudor Breazu, asistent personal al Elenei Udrea – 3 ani de închisoare;
  • Ana-Maria Topoliceanu, fosta şefă a CNI – 3 ani de închisoare cu suspendare;
  • Ştefan Lungu, fost consilier al ministrului Elena Udrea – 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare;
  • Dragoş Botoroagă, om de afaceri din Petroșani – 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare;
  • Gheorghe Nastasia, fost secretar de stat în MDRT – 4 ani de închisoare cu suspendare.

VIDEO Rudel Obreja nu-l iartă pe Lucian Bute: "Dacă nu eram eu, nu era niciodată atât de celebru! A ajuns în Canada datorită mie"

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Obiectivele suprizei Vlad Stancu, după Europeanul de tineret: „Am rămas cu o dorință de câștig și cu o dorință de muncă”

România, 5 reprezentante în Europa » Cum s-au întărit Rapid, CSM București, Rm. Vâlcea, Gloria Buzău și Măgura Cisnădie pentru cupele europene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
davidgrantham
davidgrantham  •  22 Iulie 2022, 15:42
Postat de polistul68 pe 15 Iulie 2022, 20:48

Ma da ce le sti tu pe toate...vorbeste de problemele serioase ale unui OM, de paeca povestesti ca afara ploua...condamnat, vinovat sau nu, e OM, si are dreptul la asistenta mwdicala, nu sa moara ca un caine.

V-am spus ca are cancer la pancreas ?!!! Intre timp s-a dezvaluit...Este sperietaore ba, neofitilor ...numai daca n-ai avut in familie bolnav de cancer la pancreas, nu stii ! Auzi la ei "cancerul nu mai e sperietoare". De parca ar fi niste bubite pe piele... In 3-6 luni de acum incolo e dus saracul !

dannyp
dannyp  •  16 Iulie 2022, 01:40

Mda

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  15 Iulie 2022, 23:34

...medicii romani sunt cei mai prosti din lume ...asta se stie ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează