SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE DEPISTAT POZITIV

Semnul care l-a surprins pe Badou Jack: "L-am lovit la corp și..." » Fostul adversar al lui Bute atacă: "Credeam că e un tip corect"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 09:50

Badou Jack s-a arătat total surprins când a auzit că Lucian Bute, adversarul său din ultima luptă cu care a terminat la egalitate, a fost depistat pozitiv cu ostarină. (Mai multe detalii aici despre această substanță)

"El nu m-ar putea învinge nici dacă ar lua ceva. Am câștigat lupta. Toată lumea a crezut că am câștigat. Nu ar fi trebuit să fie egalitate în primul rând. Să sperăm că ar putea fi schimbată într-o victorie.

Dopajul este înșelătorie. Asta nu face bine afacerii. Poți muri în ring. Este rău. Îmi place Bute ca persoană. Este un băiat de treabă, dar nu e bine deloc. Îți pui viața în pericol de fiecare dată când pășești pe ring și adversarul trișează? Poți muri. Orice se poate întâmpla în box", a spus Jack pentru ESPN, potrivit News.ro.

"L-am nimerit cu câteva lovituri puternice la corp și și-a revenit, ceea ce m-a surprins. Pentru el să revină atât de puternic în ultimele runde, la asta m-am gandit (n.r. când a auzit că a fost depistat pozitiv). Credeam că e un tip corect. Nu mă așteptam de la el" Badou Jack

Lucian l-a înfruntat pe Jack pe 30 aprilie într-o confruntare pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie. Partida dominată de suedez s-a încheiat la egalitate și era deja obiectul unei anchete, după ce un arbitru i-a acordat victoria clară lui Jack, 117-111, în timp ce alți doi au mers pe un egal, 114-114.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
valu4ever
valu4ever  •  27 Mai 2016, 15:41

pentru bani sunt in stare sa ia si ***!.pacat,un sfarsit de carierea rusinos/

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  27 Mai 2016, 14:39
Postat de dincolodenori pe 27 Mai 2016, 10:44

Invata sa scri ,tot o parere este.....

"sa scri" ??? Pai bine mai ***, chiar asa... :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nusu_d
nusu_d  •  27 Mai 2016, 13:16

Bute nu a aratat nimic in meciul cu Jack, in afara de o buna conditie fizica care putea fi imbunatatita prin dopaj. Si asa a fost. Daca dopat a fost asa de lesinat si fara vlaga, va dati seama cum era daca nu se dopa. Acum a fost prins. La 36 de ani si disperat dupa bani, a luat probabil acel steroid in perioada de pregatire si nu s-a mai eliminat la timp din corp. Badou Jack are dreptate, ce a facut Bute este rusinos dar si periculos in acelasi timp. Nu mai are ce cauta in sport.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează