SPORTURI  »  BOX  »  INEDIT

VIDEO Cum a făcut Mike Tyson 20.000 de dolari în 6 ore! L-a imitat pe Adrian Mutu

Mike Tyson
Mike Tyson

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 12:54

Mike „Ironman” Tyson (53 de ani), unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, a găsit o metodă inedită de a face bani. 

Fostul campion la categoria grea și-a făcut cont pe site-ul Cameo.com, o platformă unde fanii pot cere mesaje personalizate de la vedete. Tyson cere 300 de dolari pentru a face un video cu un mesaj și se pare că are mare succes. 

VIDEO Cum a făcut Mike Tyson 20.000 de dolari în 6 ore! L-a imitat pe Adrian Mutu

Potrivit publicației TMZ, fanii se îngrămădesc să ceară mesaj de la fostul pugilist, iar acesta a făcut 20.000 de dolari în doar șase ore. Prima urare făcută de „Ironman” a fost către o femeie, pe care a felicitat-o de Ziua Mamei. 

Printre numele mari care au conturi pe site se numără ouglas Costa (250$), Louis Saha (99$), Henrik Larsson (150$) and Tony Adams (100$).

Și Adi Mutu are cont 

În ianuarie 2019, când antrena la Al Wahda u23, Mutu își făcuse și el cont și cerea 100 de dolari pentru fiecare mesaj. Primul video a fost pentru un anume Horațiu Boeriu, atacant de la Tricolorii FC, o echipă de amatori din SUA. În schimbul sutei de dolari, fostul star al „naționalei” s-a filmat lăudându-l pe respectivul jucător amator.

Citește mai multe știri despre Mike Tyson:

Mike Tyson, declarații tulburătoare: „Să trăiesc e mai complicat! Da, abia aștept să mor”

VIDEO Mike Tyson, interviu în lacrimi și fum de marijuana: „Mă simt ca un nenorocit! Urăsc acea persoană. Îmi e frică de ea”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează