BOX  ·  INEDIT

VIDEO Cum a făcut Mike Tyson 20.000 de dolari în 6 ore! L-a imitat pe Adrian Mutu

Mike Tyson
Mike Tyson

Sambata, 21 Martie, 12:54

Mike „Ironman” Tyson (53 de ani), unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, a găsit o metodă inedită de a face bani. 

Fostul campion la categoria grea și-a făcut cont pe site-ul Cameo.com, o platformă unde fanii pot cere mesaje personalizate de la vedete. Tyson cere 300 de dolari pentru a face un video cu un mesaj și se pare că are mare succes. 

Potrivit publicației TMZ, fanii se îngrămădesc să ceară mesaj de la fostul pugilist, iar acesta a făcut 20.000 de dolari în doar șase ore. Prima urare făcută de „Ironman” a fost către o femeie, pe care a felicitat-o de Ziua Mamei. 

Printre numele mari care au conturi pe site se numără ouglas Costa (250$), Louis Saha (99$), Henrik Larsson (150$) and Tony Adams (100$).

Și Adi Mutu are cont 

În ianuarie 2019, când antrena la Al Wahda u23, Mutu își făcuse și el cont și cerea 100 de dolari pentru fiecare mesaj. Primul video a fost pentru un anume Horațiu Boeriu, atacant de la Tricolorii FC, o echipă de amatori din SUA. În schimbul sutei de dolari, fostul star al „naționalei” s-a filmat lăudându-l pe respectivul jucător amator.

Citește mai multe știri despre Mike Tyson:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1