BOX  ·  TITLUL MONDIAL

VIDEO+FOTO Cel mai rapid KO într-o finală! Sud-africanul Zolani Tete a scris istorie

FOTO: Guliver/GettyImages +5 FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT Duminica, 19 Noiembrie 2017, 23:13

Pugilistul sud-african Zolani Tete (29 de ani) este noul campion mondial la categoria "Cocoș" în versiunea WBO. Tete a avut nevoie doar de 11 secunde, învingându-l sâmbătă pe conationalul său Siboniso Gonya cu un croșeu de dreapta.

Precedentul record a fost de 17 secunde, și data din 1994, când portoricanul Daniel Jimenez l-a învins pe austriacul Harald Geier.

În vârstă de 25 de ani, Gonya nu a apucat să dea nici măcar o lovitură, iar după ce a primit croșeul a rămas întins minute bune la podea, asistat de personalul medical, sub privirea lui Tete care nu indrăznea să-și sărbătorească titlul. În cele din urmă învinsul și-a revenit și a părăsit terenul însă numai după ce a primit o mască de oxigen.

"Știam că Gonya nu va rezista. Am câștigat în prima rundă! Antrenorii mei sunt cei care își fac treaba în spatele scenei, aș dori să le mulțumesc", a spus Tete după meci.

În vârsta de 29 de ani, Tete traversează o perioadă foarte bună a carierei sale, fiind invincibil din 1 septembrie 2012, când Roberto Sosa a câștigat în fața sa cu 16-3. Victoria de sâmbătă în fața lui Gonya este a zecea consecutivă a sud-africanului.

29 de partide a disputat Tete în cariera sa, sud-africanul având 26 de victorii, dintre care 21 prin KO, și doar 3 înfrângeri

sursa: rappler.comAntonia e în top 10 cele mai frumoase femei din lume. Ce a putut sa spună Codin Maticiuc despre ea i-a lăsat mască pe toți

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1