BOX  ·  JAF

VIDEO + FOTO Chris Eubank Jr., criză de râs după ce hoții i-au jefuit casa: „Tipii ăștia sunt proști rău! Au răscolit tot, dar n-au luat tocmai ASTA!”

Joi, 23 Ianuarie, 17:20

Boxerul Chris Eubank Jr. (30 de ani) i-a ironizat pe hoții care i-au jefuit vila, dar au lăsat în urmă un ceas care valora „de 100 de ori mai mult decât tot ce furaseră din casă”. 

Eubank a postat pe Instagram un clip video în care înșiră pagubele comise de tâlhari. Haosul lăsat în urmă includea geamuri sparte, scaune și mese aruncate haotic în mijlocul încăperii, haine împrăștiate pe pat.  

„Am ajuns astăzi dimineață acasă și am observat că niște oameni de nimic au fost acolo înaintea mea, furișându-se ca niște șobolani. M-au jefuit în timpul în care eram plecat. Nu pot să cred rahatul ăsta! Au răscolit hainele, bănuiesc că erau în căutarea a ceva important. Au golit șifonierul de jachete, dar au lăsat o jachetă Dolce & Gabbana de 2.000 de lire. 


Tipii ăștia sunt proști rău! Dintre toate lucrurile valoroase din cameră, ați decis să luați o jachetă și să o aruncați pe podea. N-am idee de ce, dar asta ați făcut. Dacă ați fi căutat mai bine, ați fi găsit și ceasul ăsta. E de 100 de ori mai valoros decât tot ce ați luat voi”, a spus Eubank imediat după jaf, conform TheSun.

Eubank Jr. a avut o criză de râs

Boxerul a izbucnit apoi într-un râs de nestăvilit: „L-ați lăsat aici. Gluma a căzut asupra voastră, mizerabililor! Veți fi prinși oricum”.

Boxerul britanic a distribuit și un filmuleț de pe camerele de supraveghere, în tentativa de a ușura munca autorităților în depistarea infractorilor.  

Cine este Chris Eubank Jr.

Chris Eubank Jr. este un boxer britanic, campion WBA interimar la categoria mijlocie din decembrie 2019. A mai deținut această centură și în 2015. De-a lungul carierei, Eubank Jr. a fost și super-campion IBO la mijlocie, între 2017 și 2019. 

VIDEO // Cele mai bune momente din carierăVideo: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (2)

romulus65  •  23 Ianuarie 2020, 21:59

Bine ca le-ai spus, poate ca data viitoare iti vor lua tot.

tzoian  •  23 Ianuarie 2020, 17:40

Ceasul e Audemars Piguet Royal Oak Offshore si in mod normal costa undeva intre 25.000-30.000 euro, dar acesta fiind incrustat cu diamante, pretul probabil ca e pe undeva la 100.000 de euro, poate chiar mai mult. In schimb geaca e Dolce Gabbana si aia costa probabil 2.000 de euro. Le-ati amestecat de s-a ales praful de articol.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1