SPORTURI  »  BOX  »  LUPTĂ

VIDEO&FOTO Următorul adversar al lui Anthony Joshua a sărutat cu forța o jurnalistă și are o relație cu cea mai apreciată cântăreață pop din Bulgaria

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 10:52

Anthony Joshua, campion mondial, cu titlurile IBF, WBA și IBO în palmares, se va duela în luna iunie cu boxerul Kubrat Pulev, un luptător bulgar controversat, implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri. 

Cel mai mediatizat scandal în care a fost implicat Pulev a avut loc în luna martie a anului trecut. După ce a câștigat un meci cu românul Bogdan Dinu în California, boxerul bulgar a acordat un interviu unei jurnaliste, pe care a sfârșit, însă, să o sărute cu forța chiar în timp ce se filma. 

În urma acestui incident, Kubrat a fost suspendat din circuit șase luni și a plătit o amendă în valoare de 2,500 de dolari. 

Pulev a recurs la acest gest deși are o relație de lungă durată cu Andrea, un star pop din Bulgaria, pe care a cunoscut-o în 2006. Cei doi sunt încă împreună și au trecut peste toate controversele. Andrea în țara vecină, fiind declarată în trecut Miss Sofia și Miss Turism Bulgaria. 

+25 FOTO

Pulev și Joshua au mai fost la un pas să lupte în 2017, însă bulgarul a renunțat la luptă cu 11 zile în urma unei accidentări la umăr, potrivit The Sun. 

Meciul dintre cei doi pugiliști va avea loc pe 20 iunie pe noua arenă Tottenham Hotspur.

Citește și:

VIDEO + FOTO Moment controversat după meciul Bogdan Dinu - Kubrat Pulev » Pugilistul a sărutat-o pe jurnalista care-i lua interviu

Anthony Joshua și Kubrat Pulev, acord pentru o superluptă! Meciul are loc pe stadionul lui Tottenham

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
saramago
saramago  •  13 Martie 2020, 08:55

Kubrat Pulev nu i-a rezistat lui Klitschko. Ce șanse ar putea avea în fața lui Joshua ?

tataika
tataika  •  13 Martie 2020, 08:02

Si legatura cu sportul???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează