SPORTURI  »  ALTELE  »  MIRCEA BADEA FĂCUT KO

VIDEO Teodor Emi, făcut KO și lăsat inert în ring » Reacția lui Mircea Badea: „Un minut și 20 de secunde a durat distrugerea până la comă a acestui golan infatuat și tupeist. I-au pus oxigen să nu crape!”

Teodor Emi, după KO-ul încasat în 2015
Teodor Emi, după KO-ul încasat în 2015

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 19:09

Teodor „Tedi” Emi, cel care l-a făcut KO pe Mircea Badea în doar 5 secunde într-o luptă de kickboxing, a fost, în urmă cu 4 ani, protagonistul unor imagini asemănătoare, în care a rămas inert după o lovitură încasată în ring. 

În martie 2015, Teodor Emi a fost lăsat fără cunoștință de procedeul adversarului său, și a avut nevoie, la fel ca Mircea Badea sâmbăta trecută, de intervenția medicilor pentru a-și reveni. 

După acel moment, Teodor Emi a fost ținta unor ironii fără precedent venite din partea lui Mircea Badea, care l-a distrus pe luptător pe blogul său: 

Un minut și 20 de secunde a durat distrugerea până la comă a acestui golan infatuat și tupeist. 1:20??? Dar ce s-a întâmplat? Campionul? Luptătorul? Motociclistul? Simplu: n-au mai fost regulile lui și a luat o bătaie crâncenă. A venit salvarea să-i pună oxigen să nu crape.

(...) Nu-i nimic, motoretă, ai doar 30 de ani. Sunt convins că la 40 vei fi pregătit pentru orice reguli, oriunde, oricând. Hai sictir!”, a scris Badea pe blogul său atunci. 

Postarea lui Badea venea la doar câteva luni după ce, în toamna lui 2014, Teodor Emi l-a învins pe Mircea Badea în prima lor dispută. 

Vezi aici, pe larg, istoricul tensionat al rivalității dintre Mircea Badea și Teodor „Tedi” Emi

Vezi și: Primele probleme ale lui „Tedi” Emi după ce l-a bătut pe Mircea Badea: „Dacă voi lipsi o perioadă lungă...”

FOTO Prima apariție a lui Badea după bătaia încasată: „M-am lovit la cap și nu înțeleg”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (23)
bazinga
bazinga  •  05 Februarie 2019, 22:31

Badea a primit din plin ce a meritat!Chiar prea putin!

stalky
stalky  •  04 Februarie 2019, 23:25
Postat de peluza pe 04 Februarie 2019, 22:57

Sunt zvonuri ca sportivul va fi sanctionat pentru 3 sau 6 luni. E clar ca ala a intrat in ring cu loco-ul Badea pentru bani. Dar Badea a semnat un contract, deci sincer pe mine unul ma cam doare-n... Si-a meritat-o Chiar el!

Badea si-a meritat-o,corect.Dar din pacate am luat-o cam toti. Ce crezi ca o sa zica baietii aia din "tarile cu apa calda", cand o sa citeasca stirea asta? In ce tara din lume intra in ring, un jurnalist cu un luptator profesionist?Mai exista un caz similar? Sper sa existe, fiindca altfel suntem,citez:"de rasul universului cosmic". Avem noi talentul asta sa iesim mereu in evidenta.

peluza
peluza  •  04 Februarie 2019, 22:57
Postat de stalky pe 04 Februarie 2019, 22:55

Aici e vorba de trei crete. 1. Prima creta: Mircea Badea nu trebuia sa intre in ring cu un luptator profesionist.Nu m-ar suprinde sa aud maine, ca Badea a intrat in cusca leilor la circ. Verdict: cap de creta 2. A doua creta: Luptatorul profesionist nu trebuia sa intre in ring cu un jurnalist.Nu m-ar suprinde sa aud maine, ca Teodor Emi a snopit o bunicuta-n bataie,pentru ca trecea prea incet strada. Verdict: cap de creta 3. A treia creta: Eu ,pentru ca nu trebuia sa comentez tampeniile astea.Dar ce sa-i faci, sunt si eu un roman ca si ei. Verdict: cap de creta

Sunt zvonuri ca sportivul va fi sanctionat pentru 3 sau 6 luni. E clar ca ala a intrat in ring cu loco-ul Badea pentru bani. Dar Badea a semnat un contract, deci sincer pe mine unul ma cam doare-n... Si-a meritat-o Chiar el!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close