SPORTURI  »  BOX  »  GALA DE LA WASHINGTON

Viitorul lui Bute depinde de televiziuni » Doroftei a anunțat cum mai poate primi Lucian o șansă la titlul mondial

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2016 13:37

Leonard Doroftei, fostul campion mondial, consideră că Lucian Bute poate reveni în fruntea boxului internațional, însă doar dacă televiziunile vor mai fi interesate de meciurile acestuia.

"Important e că a demonstrat că poate duce un meci de 12 reprize în picioare. Ne-a arătat că și-a revenit, poate va mai primi ocazia să mai facă un meci de titlu mondial. Nu cred că mai contează vârsta în box, promotorul lui Lucian de acum l-a adus foarte bine. Important e că și-a revenit, acum poate lupta din nou pentru titlu peste două-trei meciuri.

Nu am spus niciodată că Lucian nu e un boxer bun. Dacă televiziunile sunt interesate de el, probabil va mai primi un meci de titlu mondial. Dacă promoterii care sunt în spatele lui acum știu să îl promoveze spre un alt titlu mondial, de ce nu? Nu putem spune că a avut o înfrângere rușinoasa sau că a pierdut vreodată rușinos", a spus Doroftei pentru Pro tv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  02 Mai 2016, 09:19
Postat de paulg40 pe 01 Mai 2016, 23:24

Da mai faca un ultim meci dar sa se bata ca Mosu!Sa dea tare sa curga sange.

Mosu a terminat cu sportul asta dupa ce a primit o lovitura in plex de am crezut ca i-a crapat ficatul in doua !! Nu a fost nici o lovitura sangeroasa .

paulg40
paulg40  •  01 Mai 2016, 23:24

Da mai faca un ultim meci dar sa se bata ca Mosu!Sa dea tare sa curga sange.

nusu_d
nusu_d  •  01 Mai 2016, 22:27
Postat de gsp oficial pe 01 Mai 2016, 14:43

Credeţi că Lucian Bute va mai avea vreo şansă la titlul mondial? Mai poate obţine din nou o centură?

Centura de castitate , poate sau vreo curea :-)))) Pentru Bute orice vis la vreo centura s-a terminat definitiv. A avut 2 sanse una dupa alta oferite cadou pe tava si a dat chix. Acum si varsta isi spune cuvantul peste celelalte chestii, uzura, lipsa de incredere in fortele proprii pe care o are din 2012. Doroftei a incercat sa fie diplomat, ca il criticau lingaii ca nu e roman dar stie si el ce stie deja toata lumea buna a boxului. Bute e gata!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează