SPORTURI  »  BOX  »  ABANDON

Viorel Simion a pierdut prin abandon centura WBO International!

Articol de - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 00:14 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 00:59

Disputa cu ucrainianul Denis Berincik a fost dominată clar de adversar, românul fiind numărat de arbitru în rundele 6 și 7

La 38 de ani, Viorel Simion a încercat să-și relanseze cariera la profesionism. A acceptat provocarea campionului ucrainian Denis Berincik și a mers să boxeze la Brovari pentru titlul continental WBO International la categoria ușoară.

Venit după o lungă perioadă de pauză, precedentul meci având loc acum un an și jumătate, o perioadă în care a suferit și o operație de hernie, Viorel Simion a fost dominat clar de fostul vicecampion olimpic și mondial, cu șase ani mai tânăr. Berincik a câștigat toate rundele, dar problemele pentru român au venit în rundele 6 și 7. În urma unei serii a ucrainianului, Viorel a pus genunchiul jos și a fost numărat de arbitru. În repriza imediat următoare, pus din nou în dificultate, Simion a ascultat pentru a doua oară numărătoarea.

Părea că poate continua disputa, dar managerul românului, Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, i-a făcut semn să abandoneze. "Am decis să opresc meciul după repriza a 7-a, punând înainte de toate sănătatea acestui extraordinar boxer, Viorel Simion. Mulțumesc tuturor pentru suport", a fost mesajul lui Obreja de după meci.

Pentru Simion a fost a 4-a înfrângere în cariera de profesionist, el având în palmares și 22 de victorii. A fost și al doilea meci pierdut înainte de limită.

Citește mai multe știri din box:

Luptă pentru centură: „bombardierul” Viorel Simion îl înfruntă în această seară pe fostul vicecampion olimpic Denis Berincik

Manny Pacquiao, următorul adversar al lui McGregor? Irlandezul vrea să revină în activitate cu o luptă-șoc!

Playtech: TRAGEDIE pentru Oana Lis! A MURIT! A făcut anunțul trist


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează