CICLISM  ·  CORONAVIRUS

Ciclistul infectat cu noul coronavirus s-a întors acasă în Columbia. „La început am crezut că totul e un joc”

Fernando Gaviria
Fernando Gaviria

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 12:46

Fernando Gaviria, ciclistul care a fost internat într-un spital din Emiratele Arabe Unite, și-a reluat chiar și antrenamentele.

Sprinterul columbian, component al echipei UAE Team Emirates, a anunțat pe 12 martie că a fost testat pozitiv la COVID-19, iar acum trei zile a postat pe Instagram un filmuleț în care anunță că e bine și că și-a reluat antrenamentele acasă, în Columbia. „La început am crezut că totul e un joc, dar nu e așa, virusul e ceva serios. Am avut câteva zile de spaimă, dar acum sunt acasă, mă simt bine și mă antrenez. Nu ies pe șosea pentru că sunt oameni vulnerabili care trebuie protejați”, a transmis Gaviria.

View this post on Instagram

Hola a todos y un mensaje de saludo!

A post shared by Fernando Gaviria Rendon (@fernandogaviriarendon) on

Ciclistul în vârstă de 25 de ani a aflat că e pozitiv la finalul Turului Emiratelor Arabe Unite, încheiat cu două zile mai devreme, pe 27 februarie, din cauza faptului că doi membrii din anturajul echipelor erau bolnavi de COVID-19.

În carantină și în Columbia

Componenții mai multor echipe au fost puși în carantină în Abu Dhabi, în hotelul oficial al cursei  și au fost testați, iar pe 8 martie au putut pleca. Pentru că testul lui Gaviria a fost pozitiv, membrii echipei sale și cei din staff au rămas în carantină. Pe lângă Gaviria, dintre participanți doar rusul Dmitry Strakhov a mai fost depistat pozitiv.

Pe 27 martie, Gaviria, care a avut simptome ușoare, a părăsit spitalul din Abu Dhabi, după trei teste negative iar pe 8 aprilie s-a întors în Columbia, unde a stat în carantină în capitală, iar apoi a mers în orașul său natal, La Ceja, lângă Medelin. 

Citește mai multe știri din ciclism:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1