SPORTURI  »  CICLISM  »  CORONAVIRUS

Epidemia de coronavirus a dus la anularea Turului Ciclist al Emiratelor Arabe Unite!

Plutonul din Turul Emiratelor Arabe Unite, foto: reuters
Plutonul din Turul Emiratelor Arabe Unite, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 10:27

Turul ciclist al Emiratelor Arabe Unite a fost anulat, după ce doi italieni din staff-ul uneia dintre echipe au fost depistați pozitiv cu coronavirus, celebru virus Covid-19. Primele cinci etape s-au disputat deja, dar ultimele două, programate azi și mâine (28 și 29 februarie) au fost anulate.

„Doi italieni, membri ai staff-ului uneia dintre echipele participante în turul Emiratelor Arabe Unite au fost testați pozitiv cu coronavirus”, a fost anunțul oficial al organizatorilor.

 

„Siguranța este prioritatea noastră. Decizia a fost luată astfel încât toți participanții la cursă să fie protejați”, au adăugat organizatorii.

Participanții sunt în prezent testați pentru coronavirus, hotelul în care aceștia sunt găzduiți fiind pus sub carantină. Aceștia nu au voie să părăsească hotelul, pentru a evita răspândirea virusului. Printre ei se află și Chris Froome, de patru ori câștigător de Turul Franței, aflat la prima cursă oficială din 2020. 

Astfel, ultimele două etape rămase din Tur nu vor mai avea loc acum. Britanicul Adam Yates (27 ani), care se afla pe prima poziție a Turului după desfășurarea a 5 dintre cele 7 etape, a fost desemnat campionul ediției actuale.

Citește și:

Fabian Cancellara, interviu EXCLUSIV pentru GSP: două victorii care îi lipsesc și un sfat-cheie pentru România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează