SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ABU DHABI

VIDEO + FOTO Anamaria Prodan și Botezatu, împreună pe circuitul de la Abu Dhabi: „A pariat jumătate de milion pe Hamilton! E nebună, fraților!”

Anamaria Prodan a urmărit de la fața locului cursa de la Abu Dhabi, cea care l-a încoronat pe Max Verstappen campion în Formula 1. +9   FOTO
Anamaria Prodan a urmărit de la fața locului cursa de la Abu Dhabi, cea care l-a încoronat pe Max Verstappen campion în Formula 1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2021 22:39 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 00:04

Anamaria Prodan a urmărit de la fața locului cursa de la Abu Dhabi, la finalul căreia Max Verstappen s-a încoronat campion în Formula 1. Creatorul de modă Cătălin Botezatu a însoțit-o pe circuit.

Anamaria Prodan a privit din tribune cel mai palpitant final de sezon din Formula 1, unul decis în ultimul tur de circuit, când Max Verstappen l-a depășit pe Lewis Hamilton și a cucerit titlul de campion mondial.

VIDEO Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, la Adu Dhabi: „E nebună, fraților!”

Impresara a asistat la eveniment alături de Cătălin Botezatu și de alți doi prieteni. Atmosfera a fost una destinsă, cum se poate observa pe o filmare publicată de creatorul de modă. 

În clip se aude clar când Botezatu spune, într-o notă glumeață, despre Anamaria: „A pariat jumătate de milion pe Hamilton, E nebună, fraților!”. Impresara a intrat în jocul lui: „Mai am puțin și câștig pariul. Hamilton! Normal că am emoții!”.

+5 FOTO

Anamaria Prodan, prezentă la marea finală din Formula 1

Realitatea Sportivă, postul deținut de Anamaria Prodan, a prezentat pe larg, într-o notă serioasă, informația conform căreia impresara ar fi pariat 500.000 de euro în timpul cursei de Formula 1 Fără a preciza dacă impresara a tras lozul necâștigător și ar fi pariat pe Hamilton, așa cum s-ar deduce din filmarea cu Botezatu. 

Citește și alte știri despre Formula 1:

Verstappen, noul campion în Formula 1 » FIA a judecat în regim de urgență contestațiile făcute de Mercedes și a dat verdictul!

VIDEO FORMULA 1. Tatăl lui Hamilton s-a dus în boxa noului campion Verstappen, imediat după cursă! » Imaginile serii la Abu Dhabi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
4595153483866062
Smaranda Bilt  •  14 Decembrie 2021, 18:28

Ma oboseste femeia asta, nu ma intereseaza ce face, ccu cine se iubeste, se oftica rau ca l apierdut pe Reghe...succes omule alaturi de noua sotie, brravo tie ptr atitudine

ochiusitimpanul
ochiusitimpanul  •  13 Decembrie 2021, 15:42

Daca minciuna ar fi calculata *** cu siguranță *** la fiecare cuvânt . Oricum *** asta mai are puțin și trece de la bikini la pemperși pentru adulți. Să-i pună cei de la ANAF/SPIT suprataxă pe avere, pentru Emisiile de gaze cu efect de seră. Este toxică pentru ambient si populație.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

380912830348081
Gogu Steriade  •  13 Decembrie 2021, 12:09

Un "fake" de toată jena. Mai rău este că apare si acest *** al modei românești de care nu a auzit nimeni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close