SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FORMULA 1

Bernie Ecclestone, acuzat de fraudă » Suma uriașă pe care nu ar fi declarat-o la Fisc

Bernie Ecclestone/ foto Gulliver/GettyImages
Bernie Ecclestone/ foto Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2022 10:51 / Actualizat marti, 12 iulie 2022 11:11

Bernie Ecclestone (91 de ani), fostul șef din Formula 1, este acuzat de fals în declarații, în urma unei anchete a Trezoreriei din Marea Britanie.

Ecclestone nu ar fi declarat la Fisc activele din străinătate, care ar valora aproximativ 464 de milioane de euro, potrivit Marca.

MATCHDAY EXPERIENCE, episodul 7 » CS Universitatea Craiova, campioana unor mari detalii » Oltenii au primit cea mai mare notă de până acum
STADIONUL CSU CRAIOVA
MATCHDAY EXPERIENCE, episodul 7 » CS Universitatea Craiova, campioana unor mari detalii » Oltenii au primit cea mai mare notă de până acum

Bernie Ecclestone, acuzat de fraudă

„Serviciul de Urmărire Penală al Coroanei (CPS) a analizat un dosar de probe de la FISC (HMRC) și a autorizat o acuzație împotriva lui Bernard Ecclestone de fraudă prin fals în declarații în ceea ce privește omisiunea sa de a declara la HMRC existența unor active deținute în străinătate despre care se crede că valorează peste 400 de milioane de lire sterline”, a declarat Andrew Penhale, șeful Serviciului de Urmărire Penală al Coroanei.

„Putem confirma că a fost autorizată acuzația de fraudă împotriva lui Barnard Ecclestone, ca urmare a unei investigații complexe, la nivel mondial, a FISC-ului”, a declarat și Simon York, reprezentant al Fiscului britanic.

Potrivit Sky Sports, procesul împotriva lui Bernie Ecclestone va începe pe 22 august.

Citește și:

Premieră negativă după 25 de ani » Federer, OUT din clasamentul ATP

Emoții, muncă, victorii » 11 fotografii spectaculoase surprinse de fotoreporterii GSP la Campionatele Europene de juniori de la Otopeni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cdba3133
cdba3133  •  12 Iulie 2022, 12:22

Fugi ma in Rusia! Acolo ai cel mai bun aparator.

romeverest
romeverest  •  12 Iulie 2022, 12:16

Dupa ce Ecclestone a declarat ca -l admira pe Putin, cum au sarit “democratii” englezi sa-l acuze de frauda !! Adevarata democratie europeana, cu nimic diferita de aceea ruseasca !!

cdba3133
cdba3133  •  12 Iulie 2022, 12:09

Putinist convins

Vezi toate comentariile (4)
Comentează