SPORTURI  »  FORMULA 1  »  BRAZILIA

Bernie Ecclestone, fostul șef din Formula 1, reținut pe aeroport în Brazilia

Bernie Ecclestone , Foto: Sky News
Bernie Ecclestone , Foto: Sky News

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 19:06 / Actualizat joi, 26 mai 2022 19:43

Bernie Ecclestone (91 de ani), fostul șef din Formula 1, a fost reținut în Brazilia pentru port ilegal de armă, în timp ce se îmbarca într-un avion privat cu destinația Elveția.

Poliția locală l-a oprit pe aeroport pentru un control de rutină, iar în urma unui control cu raze X autorităţile braziliene au descoperit în bagajul său un pistol LW Seecamp 32, conform The Guardian.

Șocant! Halep cade după setul 1 și este eliminată de o necunoscută în turul 2 la Roland Garros! Contraperformanță egalată după 7 ani
ROLAND GARROS
Șocant! Halep cade după setul 1 și este eliminată de o necunoscută în turul 2 la Roland Garros! Contraperformanță egalată după 7 ani

Bernie Ecclestone, reținut de polițiști pe aeroport în Brazilia

Ecclestone a spus că nu știa că pistolul se afla în bagajul său în acel moment. Britanicul a plătit o cauțiune și a fost eliberat, iar fostul șef din Formula 1 și-a continuat călătoria spre Elveția.

Ecclestone, care a petrecut 40 de ani la conducerea Formulei 1 înainte de a se retrage în 2017, este căsătorit cu Fabiana Ecclestone, de origine braziliană, vicepreședinte al FIA și membru al Consiliului Mondial al Sporturilor cu Motor.

Conform sursei menționate anterior, la începutul lunii mai, aceștia au participat la mai multe evenimente în Brazilia, inclusiv la o cursă locală de mașini, într-o zonă rurală de lângă Sao Paulo și au avut o întâlnire chiar și cu triplul campion mondial Nelson Piquet.

Anamaria Prodan a câștigat în prima instanță procesul cu Dennis Man! Fotbalistul, obligat să-i achite 350.000€: „Șmecheria costă scump!” » Decizia poate fi atacată cu apel
PROCES
Anamaria Prodan a câștigat în prima instanță procesul cu Dennis Man! Fotbalistul, obligat să-i achite 350.000€: „Șmecheria costă scump!” » Decizia poate fi atacată cu apel

Nevastă cu 47 de ani mai tânără și o avere de 3 miliarde cu care a cumpărat un munte

La 91 de ani, Bernie Ecclestone, fostul șef din Formula 1, are o avere impresionantă.

El și soția sa, Fabiana, de 44 de ani, trăiesc într-un lux incredibil. Printre multele exemple, cei doi dețin un iaht de 30 de milioane de euro, propriețăți de lux prin diferite colțuri ale Europei, o plantație de cafea și chiar un vârf de munte.

Conform The Sun, Bernie Ecclestone are un apartament în Londra, și-a vândut o casă cu 57 de milioane de lire, care avea vedere înspre fostul palat al prințului Harry, iar din 2017 stă în Elveția, într-o proprietate de 23 de milioane de lire, situată în stațiunea Gstaad.

VIDEO. Călin-Popescu Tăriceanu, dezvăluiri despre afacerea cu Bernie Ecclestone și Ion Țiriac: „Și statului ce îi iese?”

Citește și:

Dinamo și-a găsit stadion pentru sezonul următor » „Câinii” pleacă din București

Fostul campion din Liga 1 a ajuns frizer la 33 de ani: „Stau noaptea în pat și mă bușește plânsul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Daniel8
Daniel8  •  26 Mai 2022, 20:00

Ce sa facă cu el ca sa uscat de tot!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close