SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FERRARI

Charles Leclerc dezvăluie: „Știam de negocierile cu Hamilton” » Ce a spus Sainz despre plecarea de la Ferrari

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 22:34 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 23:54

Spaniolul Carlos Sainz (29 de ani) a oferit primele declarații legate de anunțul care a șocat Formula 1 la începutul acestui an: Lewis Hamilton îi va lua locul din sezonul viitor.

Azi, Ferrari și-a prezentat noul monopost pentru sezonul 2024. Iar Carlos Sainz a fost întrebat despre ce a simțit în momentul în care a fost anunțat că nu i se prelungi contractul, care expiră la finalul acestui an.

Celebrul fost pilot are un sfat pentru Mercedes: „În locul vostru, l-aș aduce pe Alonso! Un gladiator, cu cuțitul între dinți”
MERCEDES
Celebrul fost pilot are un sfat pentru Mercedes: „În locul vostru, l-aș aduce pe Alonso! Un gladiator, cu cuțitul între dinți”

Cum a primit Carlos Sainz vestea că va fi înlocuit cu Hamilton la Ferrari

„Eu am primit vestea mai devreme decât restul. Am avut câteva săptămâni să reflectez și mă pregătesc pentru ce urmează. Am putut să mă pregătesc pentru lansarea mașinii și pentru prima cursă. Am avut timp să diger vestea, să trag niște concluzii și să fiu gata pentru acest sezon.

Am primit multe mesaje de susținere și vreau să le mulțumesc tuturor celor din lumea Formulei 1, dar și prietenilor. M-au susținut și m-au încurajat.

Care va fi viitoarea echipă? Nu știu încă. Am destul timp să mă decid. Sunt multe opțiuni disponibile. Urmează cei mai importanți 3-4 ani din cariera mea și vreau să fiu sigur că-i petrec în locul potrivit. Voi lua în seamă toate opțiunile pentru ca atunci că voi lua decizia să o fac după ce am toate informațiile”, a spus Carlos Sainz, potrivit The Sun.

Cum a reacționat Charles Leclerc

Monegascul Charles Leclerc, colegul lui Carlos Sainz, a vorbit și el despre schimbarea de la Ferrari.

„Pentru mine nu a fost o surpriză. Astfel de mutări nu se întâmplă peste noapte. E nevoie de timp, iar eu știam că există discuții în momentul în care mi-am prelungit contractul.

Lewis e un pilot incredibil. Cel mai de succes din istorie. E un mare campion. Are multă experiență și asta va ajuta echipa. Da, am discutat cu el. Ne-am dat mesaje după anunțul oficial. E mereu interesant să ai un coleg nou, pentru că înveți moduri diferite de a pilota și de a lucra. Mai ales dacă noul coleg e de șapte ori campion mondial”, a spus Leclerc.

Citește și: 

Silverstone continuă în Formula 1 încă 10 ani

E convins că Ferrari a luat „cea mai bună decizie din istorie”: „Cu Hamilton vor fi o forță financiară! La fel de tare ca aducerea lui Schumacher”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează