SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MARELE PREMIU DIN ARABIA SAUDITĂ

Ce se întâmplă cu Mick Schumacher și Haas după accidentul înfiorător din calificări

Așa arăta monopostul lui Mick Schumacher după accidentul din calificări // foto: Imago Images
Așa arăta monopostul lui Mick Schumacher după accidentul din calificări // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2022 10:08 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 10:52

Mick Schumacher (23 de ani), protagonistul unui accident terifiant în calificările pentru Marele Premiu din Arabia Saudită, nu va lua startul în cursa de astăzi. Ca atare, Haas va miza pe un singur pilot, Kevin Magnussen (29), urmând ca pe grila de start să se afle doar 19 mașini.

  • Marele Premiu din Arabia Saudită va începe în această seară, la ora 20:00, va putea fi urmărit live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport +.

Mick Schumacher a scăpat cu bine din accidentul înfricoșător de sâmbătă seara, când și-a pulverizat întreaga parte dreaptă a monopostului în urma ciocnirii de un parapet la viteză mare, dar nu este capabil să participe la cursa din această seară.

„Poți vedea de unde provine talentul lui Ianis” » Ce notă a primit Gică Hagi din partea scoțienilor, după meciul împotriva legendelor lui Rangers
RANGERS
„Poți vedea de unde provine talentul lui Ianis” » Ce notă a primit Gică Hagi din partea scoțienilor, după meciul împotriva legendelor lui Rangers

Formula 1: Mick Schumacher nu participă la Marele Premiu din Arabia Saudită după accidentul din calificări

„În lumina incidentului din calificări, Mick Schumacher nu va participa în Marele Premiu al Arabiei Saudite”, a transmis echipa neamțului, Haas.

Constructorul american va opera doar o mașină la întrecerea din această seară. Pilotul de rezervă, Pietro Fittipaldi, nu poate să-l înlocuiască pe Mick. Regulile spun că e nevoie ca piloții să participe la minimum o sesiune de antrenamente pentru a lua startul în cursă.

Așadar, pe grila de start vor fi doar 19 mașini. Piloții clasați sub Mick Schumacher, locul 14 în calificările de ieri, urcă o poziție pe grilă.

Primul mesaj transmis de Mick Schumacher

Sâmbătă seara, la câteva ore după accident, Mick Schumacher a publicat o fotografie și un mesaj prin care și-a asigurat fanii că starea sa este bună: 

„Vreau să vă spun că sunt ok. Vă mulțumesc pentru mesajele frumoase. Mașina a fost grozavă, ne vom întoarce mai puternici”.

Ce se întâmplă cu Mick Schumacher și Haas după accidentul înfiorător din calificări
Mick Schumacher

Mai multe știri din Formula 1: 

„Abia aștept să merg acasă” » Lewis Hamilton nu s-a ferit de cuvinte după calificările din Arabia Saudită, unde a obținut un șocant loc 16

Val de sarcasm și de meme-uri împotriva șefilor Formula 1, după atacul dronelor în apropierea circuitului » „Cad rachete, dar afacerile sunt afaceri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tipsy
tipsy  •  27 Martie 2022, 14:15

Saraca maica-sa. Va dati seama ce o fi in sufletul ei, sta toata ziua sa isi ingrijeasca sotul ajuns leguma, in timp ce fiul intra prin parapeti la 200 km/h si isi risca viata in fiecare zi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează