SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ARABIA SAUDITĂ

„Abia aștept să merg acasă” » Lewis Hamilton nu s-a ferit de cuvinte după calificările din Arabia Saudită, unde a obținut un șocant loc 16

Lewis Hamilton, după calificările din Arabia Saudită // foto: Imago Images
Lewis Hamilton, după calificările din Arabia Saudită // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2022 07:51 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 08:06

Lewis Hamilton (37 de ani), de 7 ori campion mondial în Formula 1, a fost al 16-lea cel mai rapid pilot în calificările din Marele Premiu al Arabiei Saudite. La scurt timp după ce a ieșit din mașină, a transmis, sec, că „abia aștept să merg acasă”.

Nu a fost un weekend ușor pentru piloții din Formula 1. Vineri, la scurt timp după prima sesiune de antrenament, a avut loc un atac terorist asupra unui depozit de petrol situat la aproximativ 16 kilometri de circuitul din Jeddah.

Spre miezul nopții, piloții au discutat vreme de câteva ore, în încercarea de a amâna desfășurarea cursei. Asigurați că circuitul este în siguranță, ferit de posibile atacuri, au agreat să concureze în cele din urmă.

Pentru Lewis Hamilton, problemele au continuat și sâmbătă. A ieșit din Q1, prima parte a calificărilor, fiind doar al 16-lea cel mai rapid pilot. A fost prima dată după Marele Premiu al Braziliei din 2017 când britanicul părăsește calificările atât de curând. Anul trecut, Hamilton fusese cel mai rapid în Arabia Saudită!

Accident terifiant în calificările din Arabia Saudită » Mașina lui Mick Schumacher s-a rupt în două! Prima reacție a pilotului
ARABIA SAUDITĂ
Accident terifiant în calificările din Arabia Saudită » Mașina lui Mick Schumacher s-a rupt în două! Prima reacție a pilotului

Formula 1 » Lewis Hamilton, după calificările din Marele Premiu al Arabiei Saudite

„A fost vorba de configurație. Când eram pe 3 lucrurile mergeau bine, apoi am încercat să continuăm într-o direcție similară (n.r. - cu schimbările de configurație), dar cred că am exagerat. Mașina era imposibil de condus, aveam emoții mari.

În cursă voi avea aceeași mașină ca în calificări, așa că nu mă aștept să câștig multe locuri. Dar voi da totul”, a declarat Hamilton în interviul ce a urmat calificărilor.

Anterior, întrebat ce simte după primele zile din weekendul de cursă, Hamilton oferise un răspuns puternic: „Abia aștept să merg acasă”.

15este locul pe care Hamilton îl va avea pe grila de start la cursa din această seară (ora 20:00). Britanicul profită de absența lui Mick Schumacher, care nu va participa la întrecere

Coechipierul lui Hamilton, George Russell (24 de ani), a fost al 6-lea cel mai rapid. „Locul 5 era posibil, dar a fost o zi dificilă pentru mine și echipă. Știm ce probleme avem cu fenomenul de porpoising. Facem tot posibilul să le rezolvăm, dar, din păcate, nu avem mari progrese, deși toată lumea muncește zi și noapte”, a reacționat el.

Mai multe știri din Formula 1: 

Val de sarcasm și de meme-uri împotriva șefilor Formula 1, după atacul dronelor în apropierea circuitului » „Cad rachete, dar afacerile sunt afaceri”

Sebastian Vettel ratează și Marele Premiu al Arabiei Saudite » Când este așteptat să revină

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1701791776714401
Antoneta Borcan  •  27 Martie 2022, 13:49

bine a spus cineva ca fara motor bun,e de pluton!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează