SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ARABIA SAUDITĂ

Sebastian Vettel ratează și Marele Premiu al Arabiei Saudite » Când este așteptat să revină

Sebastian Vettel // Foto: Imago
Sebastian Vettel // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2022 11:10 / Actualizat vineri, 25 martie 2022 11:10

Sebastian Vettel (34 de ani), pilotul celor de la Aston Martin, va rata și a doua cursă a sezonului de Formula 1, Marele Premiu al Arabiei Saudite. Cvadruplul campion mondial nu s-a recuperat încă după Covid-19. În locul său va concura Nico Hulkenberg (34).

După ce a ratat prima cursă a sezonului, Marele Premiu din Bahrain, Sebastian Vettel nu va putea lua startul nici în Arabia Saudită. La fel ca în prima etapă, pilotul de rezervă al echipei britanice, Nico Hulkenberg, va pilota monopostul Aston Martin AMR22 în cursa din acest weekend.

România - Grecia 0-1 » Edi Iordănescu, primul selecționer care debutează acasă cu înfrângere, după 55 de ani!
ROMÂNIA - GRECIA 0-1
România - Grecia 0-1 » Edi Iordănescu, primul selecționer care debutează acasă cu înfrângere, după 55 de ani!

Sebastian Vettel ratează și Marele Premiu al Arabiei Saudite

Aston Martin a avut un start dificil de sezon, iar problemele nu par să se oprească pentru echipa britanică. Cu Sebastian Vettel infectat cu Covid-19, Aston Martin nu a punctat în prima etapă. Lance Stroll s-a clasat pe locul 12, iar Hulkenberg pe locul 17. 

Sebastian Vettel nu s-a recuperat încă după Covid-19 și va rata Marele Premiu al Arabiei Saudite, a anunțat Aston Martin.

Cvatruplul campion mondial este așteptat să revină pentru Marele Premiu din Australia, care va avea loc în perioada 8-10 aprilie.

Citește și alte știri din Formula 1:

5 concluzii la capătul primei curse din 2022 » Ferrari, pusă în gardă + După doi ani de suferință, sunt „back in business”!

Fabulos! Toto Wolff a comparat o posibilă plecare a lui Lewis Hamilton de la Mercedes cu un divorț de soția sa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează