SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MERCEDES

Fabulos! Toto Wolff a comparat o posibilă plecare a lui Lewis Hamilton de la Mercedes cu un divorț de soția sa

Lewis Hamilton și Toto Wolff // Foto: Imago
Lewis Hamilton și Toto Wolff // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 18:04 / Actualizat luni, 14 martie 2022 18:14

Toto Wolff (50 de ani), team principal la Mercedes, a povestit cum l-a convins în 2016 pe Lewis Hamilton (37) să continue la echipă, după ce britanicul a pierdut titlul mondial în fața lui Nico Rosberg (36).

Austriacul a dezvăluit cum o discuție ce a avut loc în 2016, în bucătăria sa, l-a convins pe Lewis Hamilton să continue la Mercedes. Wolff a comparat la acea vreme posibila lui plecare cu un divorț de soția sa și a dezvăluit că relația cu Lewis a depășit barierele uneia strict profesionale și că a legat o prietenie strânsă cu septuplul campion mondial.

Dinamo a pierdut un proces de 130.000 de euro la TAS » Fotbalistul a acuzat că i-a fost falsificată semnătura
Dinamo
Dinamo a pierdut un proces de 130.000 de euro la TAS » Fotbalistul a acuzat că i-a fost falsificată semnătura

Toto Wolff a comparat o posibilă plecare a lui Lewis Hamilton de la Mercedes cu un divorț de soția sa

„Eram la mine în bucătărie. I-am spus lui Lewis, iar lui Susie (n.r. soția sa) nu prea i-a plăcut această analogie, că, «deși Susie și cu mine am putea fi în dezacord cu privire la ceva, nu m-aș gândi niciodată să divorțez de ea. Și este la fel și cu tine, Lewis. Nu vreau un „divorț”. Ești cel mai bun șofer. Te vreau la volanul mașinii noastre și vrem să-ți punem la dispoziție cea mai bună mașină.» Am început discuția cu ceva divergențe și apoi, după patru sau cinci ore în bucătărie, ne-am situat într-un punct total diferit.”, a declarat Wolff, potrivit Daily Mail.

Lewis Hamilton a continuat să scrie istorie alături de Mercedes, reușind să-și treacă în cont încă patru titluri mondiale, din cinci posibile, în sezoanele care au urmat. Între britanic și Toto Wolff s-a legat o prietenie strânsă în tot acest timp.

„O relație pur profesională a devenit o relație personală. El îmi este prieten. Nu înseamnă că nu ne mai certăm, dar acum succesul lui Lewis se confundă succesul echipei, și invers”, a mai spus Toto Wolff.

Noul sezon de Formula 1 va debuta duminică, 20 martie, cu Marele Premiu din Bahrain.

Citește și alte știri din Formula 1:

Duelul continuă și în 2022! Max Verstappen i-a dat rapid replica lui Hamilton

Lewis Hamilton trage un semnal de alarmă după testele din Bahrain: „Nu ne putem lupta pentru victorii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
paolo19
paolo19  •  15 Martie 2022, 07:23

Go Lewis!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează