SPORTURI  »  FORMULA 1  »  CONTRACT

Max Verstappen, convins să semneze pe un salariu fabulos!

Max Verstappen // foto: Guliver/gettyimages
Max Verstappen // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2022 15:02 / Actualizat miercuri, 02 martie 2022 15:08

Max Verstappen (24 de ani), campionul mondial din Formula 1 în 2021, va semna un contract nou cu Red Bull Racing. Potrivit presei internaționale, olandezul va primi peste 48 de milioane de euro anual!

Max Verstappen, care în decembrie 2021 a fost încununat în premieră campion în Formula 1, va fi răsplătit de Red Bull Racing cu un contract nou. Potrivit Sky Sports, olandezul va semna o înțelegere pe mai mulți ani - ceea ce nu se întâmplă adesea în Formula 1 -, care-l va ține la echipa austriacă cel puțin până în 2027.

Alpine și-a trasat drumul către vârf » Motor schimbat, nume noi la conducere și o abordare diferită: „Trupa este completă. Trecem la un alt nivel!”
ALPINE
Alpine și-a trasat drumul către vârf » Motor schimbat, nume noi la conducere și o abordare diferită: „Trupa este completă. Trecem la un alt nivel!”

Formula 1: Max Verstappen, convins de Red Bull să semneze pe un salariu fabulos!

Red Bull l-a convins pe Verstappen cu un salariu colosal, de peste 48 de milioane de euro, care-l aduce la același nivel cu Lewis Hamilton din punct de vedere al încasărilor.

Actualul contract dintre Max Verstappen și Red Bull urma să expire în 2023. Noua înțelegere va fi anunțată în această săptămână, conform sursei citate.

Max Verstappen își va apăra titlul începând din această lună

Noul sezon din Formula 1, unul în care va fi utilizată o generație nouă de monoposturi, va avea prima cursă pe 20 martie, la Bahrain. Verstappen va încerca să-și apere titlul, dar va avea concurență serioasă. În primele teste colective din pre-sezon, desfășurate la Barcelona, Mercedes, McLaren și Ferrari au arătat foarte bine.

1este numărul cu care Verstappen va pilota în 2022. Anul trecut a fost #33

Mai multe știri din Formula 1: 

Fabrică de peste 200 de milioane de euro, transferuri de 5 stele în echipa tehnică și pilot cu 4 titluri mondiale pe circuit » Aston Martin se ia „la trântă” cu giganții din Formula 1

Serialul „Formula 1: Drive To Survive” revine » Când va putea fi urmărit al 4-lea sezon + Supărarea lui Verstappen

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează