SPORTURI  »  FORMULA 1  »  METROSPORT

FOTO Cum arată casa în care Lewis Hamilton n-a dormit nicio noapte, pe care cere 52 de milioane de euro

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 februarie 2020 18:09

Lewis Hamilton, campion în ultimii trei ani în Formula 1, își pune la vânzare casa din Manhattan, evaluată la 52 de milioane de euro. 

Pilotul de la Mercedes a cumpărat-o în 2018 cu 44 de milioane de euro, însă din cauza programului încărcat nu a ajuns să doarmă nicio dată în această locuință. 

Casa e într-o zonă VIP, în care locuiesc și alte personalități din diferite domenii, precum Jennifer Lawrence, Justin Timberlake, Bella Hadid sau Ryan Reynolds. 

Locuința e dotată cu patru dormitoare, șase băi, piscină, bibliotecă, sală de sport, birouri, living spațios, bucătărie exterioară și are vedere la râul Hudson. 

+4 FOTO

Citește și:

Lewis Hamilton, campion mondial pentru a șasea oară! Britanicul a terminat pe locul secund o cursă în care a „strălucit” din nou

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează