SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ECHIPA

GALERIE FOTO Renault revine în Formula 1 » Cum va arăta noul monopost și care vor fi piloții echipei

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 16:17

La șapte ani după ce a părăsit Marele Circ, Renault revine în Formula 1, ca echipă de uzină.

Astfel,  Renault a anunțat oficial că se întoarce din 2016 în Marele Circ, luînd locul echipei Lotus, aflată în faliment, cu datorii de peste 100 de milioane de euro, contra sumei de 1 euro!

"Renault Sport Racing va fi condusă de Jérôme Stoll, în calitate de președinte, ajutat de Cyril Abiteboul în calitate de Director General. Frederic Vasseur va ocupa poziția de Director al Competiției, responsabil pentru aspectele sportive și tehnice. Renault Sport Cars va fi condusă de Patrice Ratti, Director General. Guillaume Boisseau, Director al mărcilor Grupului Renault, va conduce eforturile de marketing ale grupului pentru a susține alinierea programelor sportive in derulare cu strategia de marketing Renault" comunicatul Renault

Cei doi piloți ai echipei vor fi danezul Kevin Magnussen, care acum doi ani, la debutul său în Formula 1, obținea un loc secund în Australia, şi britanicul Jolyon Palmer, care va participa pentru prima oară în Marele Circ.

Noul sezon din Formula 1 va debuta pe 20 martie, în Australia. Renault, în calitate de constructor, a cîștigat de două ori titlul mondial, în 2005 și 2006, grație lui Fernando Alonso și Giancarlo Fisichella.

Playtech: ȘOC TOTAL! Oana Zăvoranu, prinsă că FURĂ! Poliția a vizitat-o deja la clinică, i s-a deschis dosar


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează