SPORTURI  »  FORMULA 1  »  REACȚIE

George Russell nu simte nevoia unei lămuriri cu Max Verstappen: „Îl voi saluta ca și până acum, ne vom strânge mâinile”

Max Verstappen și George Russell, discutând la Baku. Foto: Imago
Max Verstappen și George Russell, discutând la Baku. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 15:38 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 16:13

Pilotul lui Mercedes, George Russell (25 de ani), spune că nu are de ce să mai discute cu dublul campion mondial Max Verstappen (25) după incidentul de la Baku, de săptămâna trecută, din chiar primul tur al cursei de sprint. 

Context: 

  • Cei doi s-au ciocnit în turul întâi al cursei de sprint din cadrul Marelui Premiu din Azerbaidjan, monopostul olandezului fiind avariat
  • La finalul cursei a existat un schimb aprins de cuvinte între Verstappen și Russell, Max amenințând cu o viitoare răzbunare și numindu-l „nebun” pe britanic

Duminică este programată a cincea cursă din actualul sezon al Formulei 1, Marele Premiu din Miami, dar înaintea ei s-a vorbit din nou despre situația tensionată dintre Max Verstappen și George Russell. Întrebat ce opinează acum, la rece, pilotul de la Mercedes a spus că nu are nimic de lămurit. De asemenea, a declarat că nu a vorbit cu olandezul despre incident.

Alin Petrache merge pe mâna „stejarilor” la Cupa Mondială: „Nu văd o problemă că suntem în «grupa morții»”
Rugby
Alin Petrache merge pe mâna „stejarilor” la Cupa Mondială: „Nu văd o problemă că suntem în «grupa morții»”

George Russell: „Pentru mine lucrurile au fost clare”

Voi continua să concurez așa am făcut-o întotdeauna. S-au spus multe, dar, din punctul meu de vedere, lucrurile au fost clare. Am pornit o manevră, am executat-o și am mers mai departe”, a spus Russell, citat de Reuters.

„Evident că el a fost destul de supărat, dar asta înseamnă să fii într-o cursă, se pot întâmpla lucruri. Suntem toți aici ca să ne luptăm, despre asta este vorba în Formula 1.

Din punctul meu de vedere nu e nimic de lămurit. Îi voi saluta dacă trece pe lângă mine și sunt sigur că ne vom strânge mâinile când ne vom întâlni”, a adăugat George Russell.

Este istorie deja, ceva ce a rămas în urmă. Părerea mea despre el nu s-a schimbat, îl respect în continuare, cred că este un pilot grozav. Evident că în acel moment încins s-au spus unele lucruri, dar am trecut mai departe.

 - George Russell

Max Verstappen, glumeț: „Cum sunt lucrurile între mine și George Russell? Groaznice!”

Până la urmă, Verstappen a terminat al treilea, iar întrecerea principală de duminică s-a clasat pe locul secund, în urma coechipierului Sergio Perez. Înaintea Marelui Premiu din Miami, dublul campion mondial, 2021 și 2022, a arătat relaxat, chiar glumeț.

4 victoriidin tot atâtea posibile are Red Bull în acest sezon, între ele și trei întreceri în care au ocupat primele două locuri ale podiumului

Cum sunt lucrurile dintre voi?, a fost întrebat la rândul său. „Groaznice”, a răspuns prompt, cu un zâmbet. „Nu, desigur că nu. Poate asta ar vrea lumea să audă, dar nu e așa, totul este în regulă”, a punctat Max.

Olandezul a câștigat anul trecut cursa de la Miami, găzduită de Hard Rock Stadium pentru prima dată. În sezonul actual, Red Bull domină, urmată de Aston Martin și Mercedes. La general în ierarhia piloților, primii sunt Verstappen și Perez, urmați de Fernando Alonso. George Russell ocupă locul al șaptelea.

Citește și:

Sorana Cîrstea, încă un pas ferm la Reus » S-a calificat în semifinale după victoria cu Caty McNally
WTA REUS
Sorana Cîrstea, încă un pas ferm la Reus » S-a calificat în semifinale după victoria cu Caty McNally
Luka Doncic plătește pentru înmormântările de după masacrul din Serbia: „Sunt devastat”
TRAGEDIE
Luka Doncic plătește pentru înmormântările de după masacrul din Serbia: „Sunt devastat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează