SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ACCIDENT

Imaginea tulburătoare postată de Romain Grosjean, la o lună după accidentul groaznic de la Bahrain

Romain Grosjean. foto: Guliver/Getty Images +39   FOTO
Romain Grosjean. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2020 22:53 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 23:55

Pilotul Romain Grosjean (34 de ani) continuă procesul de recuperare, la o lună după accidentul teribil suferit în Marele Premiul al Bahrainului. 

  • Monopostul Haas al lui Grosjean s-a izbit de un parapet, la peste 200 km/h, iar mai apoi s-a rupt în două și a explodat! Francezul de 34 de ani a reușit să iasă din mașină pe propriile-i picioare și a fost transportat de urgență la spital, scăpând cu doar câteva arsuri și fracturi la mâini.
  • Ulterior, Grosjean a recunoscut că viața i-a fost salvată de elementul „Halo” de pe monopostul său, componentă implementată în Formula 1 în urmă cu doi ani pentru a spori securitatea piloților. „Halo” este un sistem de protecție împotriva accidentelor, care constă într-o bară curbată plasată pentru a proteja capul pilotului.

Francezul a ratat ultimele două curse ale sezonului, încheiându-și în această manieră cariera în „Marele Circ”. După ce a fost externat, Grosjean a petrecut timpul cu familia și a postat constant fotografii cu evoluția rănilor pe care le-a suferit pe mâini. 

În ultima postare de pe Instagram, Grosjean le-a arătat fanilor săi progresele semnificative pe care le-a înregistrat la mâna dreaptă: „Vă puteți imagina că în urmă cu o lună am fost într-un incendiu? Mâna stângă se însănătoșește, dar nu e încă pregătită pentru poze”, a scris Grosjean. 

+35 FOTO

Romain Grosjean nu va mai concura în Formula 1

2020 pare să fi fost ultimul an al lui Romain Grosjean în Formula 1. Haas, echipa pentru care a concurat în acest sezon, nu i-a mai prelungit contractul francezului. În locul acestuia a fost adus chiar Mick Schumacher (21 de ani), fiul legendarului Michael Schumacher, care va debuta în „Marele Circ”

FOTO Imagini șocante: mașina lui Romain Grosjean s-a rupt în două după accidentul din MP al Bahrainului

+35 FOTO
  • Sursă foto: Imago

Citește și alte știri din Formula 1: 

EXCLUSIV Fostul pilot Doru Sechelariu face o reconstituire șocantă a accidentului lui Romain Grosjean: „Putea să-i reteze capul. Unul la un milion scapă cu viață” + amintiri din padoc cu Grosjean

Mick Schumacher, în Formula 1 începând cu 2021! Cu ce echipă a semnat: „Mereu am crezut că îmi voi realiza visul”

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Comentarii (1)
valentindragobete
valentindragobete  •  29 Decembrie 2020, 09:42

Tulburătoarea este grosjeana, daca-i ea !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează