SPORTURI  »  FORMULA 1  »  EURO 2020

Furat pe Wembley » Lando Norris, revelația sezonului în Formula 1, a rămas fără ceasul de 100.000 de dolari

Lando Norris / Sursă foto: Guliver/Getty Images +18   FOTO
Lando Norris / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 13 iulie 2021 08:59 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 11:02

Lando Norris (21 de ani), pilotul britanic al celor de la McLaren, a fost prădat de hoți pe Wembley, imediat după finala EURO 2020 dintre Anglia și Italia.

Lando Norris, unul dintre piloții în vogă din Formula 1, cu trei podiumuri în actualul sezon, e unul dintre cei trei britanici prezenți anul acest în „Marele Circ”, alături de Lewis Hamilton și George Russell. Norris, locul patru în clasamentul general, n-a ratat ocazia de a-și urmări favoriții pe viu duminică: a mers pe Wembley și a luat loc într-una dintre tribunele oficiale ale legendarei arene.

Din păcate, experiența lui Norris pe stadion a fost una pe care trebuie s-o uite cât mai repede. Anglia a pierdut la penalty-uri în fața Italiei, iar el a rămas fără ceasul său Richard Mille de 100.000 de dolari, notează ESPN

Furat pe Wembley » Lando Norris, revelația sezonului în Formula 1, a rămas fără ceasul de 100.000 de dolari
Lando Norris a fost prezent pe Wembley la finala EURO 2020

Accesoriul colorat în albastru și portocaliu, culorile McLaren, era o ediție limitată, oferită de gigantul Richard Mille, care îl sponsorizează și pe jucătorul de tenis Rafael Nadal.

McLaren poate confirma că Lando Norris a fost implicat într-un incident, după finala EURO 2020 disputată pe Wembley, în timpul căruia i-a fost furat ceasul pe care îl purta. Din fericire, Lando nu a fost vătămat, dar, perfect de înțeles, e zdruncinat de cele întâmplate. 

Echipa îl susține pe Lando și suntem convinși că fanii curselor ni se vor alătura și îi vor ura toate cele bune pentru Marele Premiu al Marii Britanii din week-end. Deoarece acum e vorba de o responsabilitate a poliției, nu putem face alte comentarii”, se arată în comunicatul emis de McLaren.  

Lando Norris / foto: Guliver/Getty Images
Lando Norris / foto: Guliver/Getty Images
Lando Norris / foto: Guliver/Getty Images
Lando Norris / foto: Guliver/Getty Images
Lando Norris / foto: Guliver/Getty Images
+14 FOTO

Scene de bestialitate după finala EURO

Nu au lipsit incidentele după finala EURO 2020, câștigată de Italia în fața Angliei chiar pe Wembley. Suporterii Angliei sunt acuzați de violență asupra admiratorilor Italiei după finala EURO. Un videoclip scandalos a început să circule pe rețelele de socializare, în care suporterii îmbrăcați cu tricouri albastre - ale Italiei - par a fi atacați cu brutalitate de către englezi. 

Potrivit AGI, poliția din Londra a arestat 45 de persoane care au provocat incidente atât cu forțele de ordine, cât și cu ceilalți fani de pe Wembley. Agenții de poliție au rămas în preajma stadionului după fluierul final al meciului, pentru a sigura că toți fanii ajung acasă în siguranță.

Italia - Anglia. Haos înainte de finala Euro 2020

 Nu a existat liniște nici înainte de meci. Sute de fani englezi fără bilet au încercat să pătrundă pe Wembley cu doar două ore înainte de finala Euro 2020, Italia - Anglia. Seara nu a fost lipsită de incidente, din păcate. Un grup de indivizi a încercat să rupă cordoanele de securitate pentru a intra în stadion. 

În replică, au fost ridicate alte bariere metalice. După mai multe lupte - unele, de-a dreptul violente! - între stewarzi și fani, ordinea a fost restabilită. Poliția Metropolitană a avertizat oamenii care nu au bilete la finală să se îndepărteze de căile de acces în stadion.

Citește și alte știri despre EURO 2020: 

VIDEO Scene de bestialitate după finala EURO » Englezii, acuzați de violență extremă împotriva fanilor Italiei

Pictura murală a lui Marcus Rashford a fost vandalizată » Reacția oamenilor e impresionantă + Mesaj emoționant al fotbalistului

Harry Kane, mesaj-manifest: „Dacă abuzezi, nu ești fan Anglia și nu te vrem!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
garfield875
garfield875  •  18 Iulie 2021, 22:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grid
grid  •  13 Iulie 2021, 12:32

Poate sunt de înțeles și fanii englezi. Dacă tot nu au putut fura un penalty...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează