SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MERCEDES

Lewis Hamilton a izbucnit la adresa propriei echipe: „Știu cu adevărat despre ce vorbesc!”

Lewis Hamilton / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Lewis Hamilton / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 20:58 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 22:07

Lewis Hamilton, cu şapte titluri de campion mondial în palmares, a declarat pentru BBC că echipa Mercedes nu l-a ascultat atunci când a dezvoltat monopostul pentru actualul sezon al F1. 

„Anul trecut, au fost lucruri pe care le-am spus. Le-am evidenţiat problemele care sunt la maşină”, a precizat Hamilton în cadrul podcastului BBC Checkered Flag. 

Dar aceste informaţii nu au fost exploatate. Am condus atât de multe maşini în viaţa mea încât ştiu cu adevărat despre ce vorbesc. Ştiu ce are nevoie o maşină şi ce nu”, a adăugat el. Britanicul nu a renunţat însă la speranţa unui sezon reuşit.

Hamilton l-a felicitat pe Fernando Alonso, după MP din Bahrain

Hamilton a încheiat pe locul 5 Marele Premiu din Bahrain, prima cursă a noului sezon. Ar fi putut termina mai sus, însă a fost depășit de magistralul Fernando Alonso. 

Hamilton a vorbit cu sportivitate despre momentul respectiv și l-a felicitat pe Alonso. „Da, am savurat duelul, știam că o să vină. Dar el a fost foarte rapid, deocamdată suntem în ligi diferite în ce privește evoluțiile din prima etapă”, a completat septuplul campion al lumii.

Lewis Hamilton, ajuns la 38 de ani al doilea cel mai vârstnic pilot de pe grilă, după Fernando Alonso, 41, vrea să uite sezonul anterior. Cel mai rău din cariera sa, încheiat pe locul 6 și fără victorie.

Citește și alte știri din Formula 1: 

Pilotul Mercedes aruncă prosopul după prima cursă din sezon: „Gata, titlul e al lor”

0,4 secunde și 0,1 km/h au făcut să fie PEDEPSIT de 3 ori în aceeași cursă!

„Nimeni nu depășește acolo!” » Fernando Alonso, spectaculos în MP din Bahrain! Explică modul în care a trecut de Hamilton și Sainz

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează