SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MERCEDES

Lewis Hamilton, optimist înainte de Marele Premiu al Spaniei: „Monopostul e mult mai ușor de pilotat acum, putem fi competitivi din nou”

Lewis Hamilton, antrenamente MP al Spaniei
Foto: Imago
Lewis Hamilton, antrenamente MP al Spaniei Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 08:01 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 12:41

Lewis Hamilton (37 ani) spune că monopostul Mercedes este mult mai ușor de pilotat acum, după ce upgrade-urile aduse la Barcelona au dat roade.

După 8 titluri consecutive cucerite la constructori, în perioada 2014-2021, Mercedes a avut mari probleme la începutul acestui sezon de Formula 1. 

Conceptul ales de inginerii echipei a fost unul greșit, iar Lewis Hamilton și George Russell nu avut nicio șansă să se lupte la victorie în cele 5 curse desfășurate până acum.

Dinamo își joacă azi viitorul! Miza uriașă a barajului cu U Cluj
U CLUJ - DINAMO
Dinamo își joacă azi viitorul! Miza uriașă a barajului cu U Cluj

Lewis Hamilton, despre progresul făcut de Mercedes: „E mult mai bine acum”

Odată cu Marele Premiu al Spaniei, constructorul german a ales să facă modificări semnificative monopostului, în speranța că vor putea rezolva comportamentul imprevizibil al acestuia.

După sesiunile de antrenamente de vineri, Lewis Hamilton s-a declarat mulțumit de munca inginerilor, explicând că are mai multă încredere acum în monopostul W13.

„Sunt foarte optimist și fericit în legătură cu progresul pe care l-a făcut echipa, este unul semnificativ. Putem fi competitivi din nou. Vreau să le mulțumesc tuturor celor de la uzină pentru faptul că nu s-au dat bătuți, au continuat să caute soluții.

Nu suntem cei mai rapizi încă, dar suntem pe drumul corect. E pentru prima dată când am pilotat fără emoții pe linia dreaptă, monopostul e mai stabil acum. 

Mai sunt totuși anumite aspecte de corectat, dar e mult mai bine decât înainte, sperăm să fie și mai bine în cursă”, a declarat Lewis Hamilton.

Marele Premiu al Spaniei va avea loc duminică, 22 mai, de la ora 16:00.

Citește și alte știri despre Formula 1:

Lewis Hamilton a explicat discuția aprinsă avută cu cei de la boxe în timpul cursei de la Miami: „E treaba lor, nu a mea!”

Șefii Formulei 1 au decis: Marele Premiu al Rusiei nu va fi înlocuit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează