SPORTURI  »  FORMULA 1  »  VRUUUUM

Sainz. Atît

Articol de - Publicat luni, 11 mai 2015 09:40

Ce ciudat e uneori - deseori - să porți un Jr. agățat de numele tău!

Lumea să te judece, să te calculeze în funcție de părintele tău. Vei fi la fel de bun măcar? Te vei ridica la înălțimea așteptărilor puse pe umerii tăi de toată lumea, poate inclusiv de tine? Carlos Sainz, 20 de ani, component al echipei Toro Rosso și fiul al fostului campion de raliuri, a luat ieri startul în Marele Premiu al țării sale, după ce depășise calificările pe un surprinzător și onorant loc 5.

A încheiat cursa pe 9, nu e rău, a intrat iar în puncte, la fel ca în Australia și în Malaezia, și își croiește un drum al său. Independent de ceea ce a realizat faimosul său tată. Cum se explică asta? "Muncă grea și analiză, analiză, analiză", a răspuns, înțelept, tînărul pilot. "Mulțumită muncii ne-am pus în fine bine pe cauciucuri".

Dar nu e aceasta soluția pentru toate problemele? "Să visezi e gratis", a adăugat Carlos. Și asta e adevărat!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close