FORMULA 1  ·  MICHAEL SCHUMACHER

Vești noi despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: „Este conștient!”

Miercuri, 11 Septembrie 2019

Michael Schumacher, 50 de ani, s-ar afla într-o stare conștientă, cel puțin asa informează unul dintre angajații spitalului din Paris unde germanul este internat în acest moment.

Schumacher se află de câteva zile în Paris, acolo unde ar urma un tratament cu celule stem, sub supravegherea doctorului Philippe Menasche, unul dintre cei mai renumiți din lume.

În ultimele ore a apărut o nouă informație despre starea de sănătate a germanului, astfel că, potrivit publicației Le Parisien, un angajat al spitalului Georges-Pompidou (Paris) a făcut următoarea afirmație: „Da, este în zona mea și vă pot asigura că este conștient”.

ACCIDENT TERIBIL ÎN URMĂ CU 6 ANI

Pe 29 decembrie 2013,  Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la schi. El a fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble. A fost transferat pe 16 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar din 9 septembrie 2014 și până în prezent a fost tratat, în majoritatea timpului, la locuința lui din localitatea elvețiană Gland. 

Douăzeci și unu de ani, cu 4 sezoane de pauză, între 2006 și 2010, a durat cariera lui Michael în Formula 1. A debutat în 1991, în Marele Premiu al Belgiei, și s-a oprit în 2012, în Brazilia. Prima victorie a obținut-o tot în Belgia, la doar un an de la debut. Au urmat altele 90, 7 titluri de cel mai bun pilot din lume, 155 de podiumuri și 68 de plecări de pe prima grilă de start. 

Schumacher a început la Jordan, a continuat la Benetton și a cunoscut măreția la Ferrari.

VEZI ȘI:

Michael Schumacher, adus în mare secret la un spital din Paris! La ce tratament ar urma să fie supus

VIDEO Charles Leclerc, al doilea pole-position la rând, după o sesiune bizară de calificări! Cum arată grila de start din Marele Premiu al Italiei La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1