SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Astrologul GSP a identificat cauzele retragerii Anei Porgras: ”Neîncredere şi nesiguranţă”

Ana Porgras nu va mai reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Londra.
Ana Porgras nu va mai reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Londra.

Articol de , - Publicat marti, 17 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2012 20:38

Astrologul GSP a indicat ieri cauzele retragerii gimnastei Ana Porgras. Aceleaşi invocate şi de preşedintele FRG, Adrian Stoica.

FRG a anunţat că sportiva Ana Porgras s-a retras din activitate la începutul acestui an. "Sportul de performanţă este o problemă de opţiune, iar dacă un sportiv decide să pună capăt, indiferent din ce motive, nu ai ce face. Sport cu sila nu se poate", a declarat ieri antrenoarea lotului olimpic, Mariana Bitang. Porgras era componentă de bază a echipei României pentru JO de la Londra.

Cauzele au fost identificate pentru GSP de astrologul Gabriela Apostol, şi confirmate în ProSport de preşedintele FRG, Adrian Stoica: neîncrederea, nesiguranţa şi problemele medicale. "Ar trebui să fie mai încrezătoare în forţele proprii şi să-şi depăşească temerile legate de nereuşite. Secretul este să se simtă în siguranţă şi motivată, apreciată. Este indicat să concureze la paralele şi bîrnă, mai puţin la sol, unde este dezavantajată osatură".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gabrielaj
gabrielaj  •  18 Ianuarie 2012, 22:58

ANA TE RUGAM SA TE INTORCI!!!!!! NU SE POATE SA RENUNTI ACUM CAND SPERAM SA TE VEDEM LA LONDRA CU MEDALIA DE AUR.NU A FOST O EVOLUTIE CU NOROC LA MONDIALE DAR RAMAI O GRANDE GIMNASTA CARE A MUNCIT SA AJUNGA PE PODIUM.TREBUIE SA CONTINUI ALTFEL BARNA FARA ELEGANTA SI FRUMUSETEA TA NU AU ROST!!!! TE RUGAM INTOARCE-TE!!! ESTI O GIMNASTA DE NOTA ZECE SPER DIN SUFLET SA TE RAZGANDESTI VROIAM SA MERG LA LONDRA SPERAND SA NE BUCURAM ALATURI DE ECHIPA DE REZULTATE DAR FARA TINE BARNA NU ISI ARE ROSTUL,PONOR ARE FORTA TU AI ELEGANTA SI GRATIA UNEI BALERINE.come back ana,noi te iubim!!!

steelica
steelica  •  17 Ianuarie 2012, 09:21

bravo gsp, pe langa stirile cu jiji o ghicitoare mai lipsea...mai vrem si wrestling, mai multa 3,14zda si tabloidu'-i gata!

ramaiana
ramaiana  •  17 Ianuarie 2012, 04:28

Pacat Ana! Multumesc pentru momentele frumoase pe care ni le-ai oferit. Fara tine birna va fi mai saraca. Multa sanatate si mult noroc!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează