SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  COMEBACK

Bellu şi Bitang au revenit la lotul feminin de gimnastică!

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2010 00:00

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a declarat că în cadrul şedintei Comitetului Executiv de marţi s-a decis ca lotul feminin să fie coordonat de Octavian Bellu, Mariana Bitang şi directorul tehnic Anca Grigoraş.

"Ideea de bază este că intenţia federaţiei a fost de a corecta nişte lucruri care nu mergeau la lotul feminin, cel puţin la ultimele trei competiţii majore. Concluzia noastră a fost ca până la şi inclusiv la Jocurile Olimpice să reuşim să facem o figură cât mai frumoasă şi de aceea am considerat corect să ne adunăm toate forţele.

Nu a spus nimeni că îl dă afară pe antrenorul coordonator Nicolae Forminte, anunţul lui reprezintă o decizie personală. Atât Octavian Bellu, cât şi Mariana Bitang, au fost de acord să vină mai aproape, să ajute, şi nu văd nicio vină în asta. Repet, nimeni nu a dorit să-l îndepărteze pe Nicolae Forminte. Nu cred că s-a întâmplat nimic spectaculos, decât ceea ce trebuia cu excepţia orgoliilor unei persoane.

În urma şedinţei Comitetului Executiv, noul colectiv coordonator al lotuluui feminin al Românuiei este format din Octavian Bellu, Mariana Bitang şi directorul tehnic Anca Grigoraş", a spus Stoica pentru Mediafax.

Antrenorul lotului feminin de gimnastică a României, Nicolae Forminte, a anunţat, marţi, că renunţă la funcţia deţinută.

Octavian Bellu şi Marian Bitang revin astfel după cinci ani la cârma lotului feminin de gimnastică al României.

Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
 •  02 Iunie 2010, 00:16

Bun venit inapoi si mult succes, domnilor profesori! Era si timpul pt.o veste buna!

 •  02 Iunie 2010, 00:12

Bun venit inapoi si mult succes domnilor profesori! Era si timpul pt.o veste buna!

 •  01 Iunie 2010, 21:46

Multumesc Doamne ca mi-ai ascultat rugile. In sfirsit STIREA SECOLULUI.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close