SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  RENTĂ

GALERIE FOTO De ce s-a despărțit Larisa Iordache de iubit și cum cheltuie cei 14.000 de lei din renta viageră: „Sunt fascinată”

Larisa Iordache +49   FOTO
Larisa Iordache

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2023 09:57 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 10:13

Larisa Iordache, fostă campioană în gimnastica din România, a povestit ce face cu renta viageră, de 14.000 de lei, acum, la retragere. 

„Renta viageră o cheltuiesc pentru plăcerile sufletului meu: mașina mea, pentru că nu aș fi investit o sumă atât de mare în mașina pe care o am. Am un BMW I8. Îl am de 3 ani, din 2019, mi l-am făcut cadou de ziua mea și mai sunt foarte fascinată de haine. Dacă îmi doresc să plec undeva, mă organizez, desigur și așa cheltui eu banii”, a explicat Larisa Iordache pentru Fanatik

Gimnasta s-a despărțit foarte recent de iubit: „Nu mai eram pe aceeași lungime de undă. Am stabilit de la început că atunci când viziunile se schimbă, ne spunem asta. Eram împreună de 2 ani. M-am întors din America Express, am petrecut ceva timp împreună și apoi ne-am despărțit. Nu ne-am înșelat sau ceva… Nu mai eram pe aceeași lungime de undă”. 

Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
+45 FOTO

„Eu îmi doresc o relație serioasă și să-l găsesc pe alesul meu. Îmi doresc o familie frumoasă, vreo 2 copii și îmi doresc și să adopt unul. Mă gândesc să-mi găsesc bărbatul ăla care să-și dorească acest lucru. Și bărbatul ăla care să iubească ce a ales…că în ziua de azi sunt foarte multe tentanți”, a încheiat Larisa pentru sursa citată.

Larisa Iordache a postat imagini de senzație

Acum antrenor la CS Dinamo, Larisa Iordache, fosta gimnastă retrasă din activitate anul trecut, continuă să se mențină în formă.

Fosta gimnastă se laudă pe rețelele de socializare cu corpul de invidiat pe care îl are, iar fiecare postare a acesteia atrage mii de like-uri și zeci de comentarii. Din când în când, Larisa Iordache postează imagini din sala de antrenament, unde le arată urmăritorilor cum se menține în formă.

În prezent, Larisa își dedică o parte din timp încercând să formeze o nouă generație de gimnaste. Absolventă a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport, Larisa a urmat calea antrenoratului. Aceasta este antrenoare la centrul de copii, la clubul CS Dinamo. Aceasta lucrează alături de soții Lăcărmioara și Cristi Moldovan, cei care au fost antrenorii și îndrumătorii ei.

Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
+45 FOTO

GALERIE FOTO Larisa Iordache și Diana Bulimar, eliminate din „America Express” » Sunt primele concurente care părăsesc emisiunea

GALERIE FOTO Larisa Iordache și Diana Bulimar, dezvăluiri din America Express: „Ne-a șocat această experiență!” + „Am avut și căderi nervoase”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
adriann_
adriann_  •  28 Februarie 2023, 18:32
Postat de GardaIosefina pe 28 Februarie 2023, 11:15

Nigeria Europei loveste din nou. Stat esuat. Sa platesti rente viagere de mii de euro si sa dai pensii de 1400 de lei pentru cei care au muncit o viata in conditii grele. Incredibil.

Postacul-drona userist, mereu la datorie :)) Tu realizezi ma amaratule in ce conditii si cate ore pe zi a muncit fatuca asta de la 4-5-6 ani? Si primeste renta aia viagera pentru ca a si avut performante, nu a muncit fara spor. Discutia de facut e cu totul alta, eu as impune niste restrictii de comportament odata cu rentele astea. Adica atata vreme cat iei renta, NU incepi sa faci pictoriale sexy, only fans samd. Statul iti da renta pentru performanta ta si daca accepti sa ramai un model pentru generatiile mai tinere de sportivi. Daca vrei sa fii bikini model pe Instagram sau vedeta pe site-urile 18+ etc, multa bafta dar fara bani de la stat.

VardyParty
VardyParty  •  28 Februarie 2023, 14:28

că în ziua de azi sunt foarte multe tentanți de gramatică și alte paste făinoase.

dobrin
dobrin  •  28 Februarie 2023, 12:49

Haha... cum isi cheltuie... operatii estetice, masini si haine. Si noi care credeam ca s-a lansat in afaceri imobiliare :))))))) Iubitul a lasat-o ca n-a mai recunoscut-o :))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează