SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CORONAVIRUS

Federația Română de Gimanstică a sistat antrenamentele din cauza pandemiei de coronavirus

Articol de - Publicat miercuri, 18 martie 2020 14:34

Federația Română de Gimanstică (FRG) a anunțat că întrerupe activitatea tuturor loturilor naționale de seniori pe fondul pandemiei de coronavirus. 

Pandemia de coronavirus a determinat mai întâi suspendarea activității pentru loturile de juniori și junioare, iar ieri a venit decizia pentru cele de seniori. „Având în vedere ordonanța militară privind măsurile de urgență din 17 martie 2020, privind prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus, Federația Română de Gimnastică anunță suspendarea activității tuturor loturilor olimpice și naționale de seniori. Suspendarea, potrivit prevederii din ordonanța militară, este pe o perioadă de 30 de zile, începând cu 17 martie 2020. Se vor lua toate măsurile necesare pentru ca sportivii să ajungă acasă în condiții de maximă siguranță”, se arată în comunicatul FRG. 

CE de gimnastică, anulate din cauza COVID-19

Această decizie vine și în urma anunțului Federației Europene, care a anulat Campionatele Europene de seniori, ce urmau să aibă loc în luna mai. La Deva, acolo unde se antrenează fetele, în sală se pregăteau la senioare șapte gimnaste alături de un colectiv de șase antrenori. România are doi gimnaști calificați la Jocurile Olimpice: Maria Holbură, care se antrena la Deva, și Marian Drăgulescu, care se pregătea la București. 

Sportul mondia, afectat de coronavirus

  1. EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
     
  2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 6 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
     
  4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
     
  5. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
     
  6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
     
  7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează