SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  TEST

Încă un test » Ponor, Bulimar și Dora Vulcan participă la Cupa Mondială de la Doha

Cătălina Ponor încă evoluează cu gamba stângă bandajată // FOTO Raed Krishan
Cătălina Ponor încă evoluează cu gamba stângă bandajată // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 24 martie 2016 00:00

Cătălina Ponor, Diana Bulimar și Dora Vulcan participă la concursul de Cupă Mondială de la Doha.

Trei dintre componentele echipei feminine caută senzații bune în acest sfârșit de săptămână la Doha. Azi sunt calificările, iar Cătălina Ponor va participa la bârnă, Diana Bulimar la paralele și la sol, iar Dora Vulcan la paralele, bârnă și sol.

Pentru Ponor este primul concurs oficial după Jocurile Olimpice de la Londra. Tripla campioană olimpică este încă în revenire, după ce în toamna anului trecut a suferit o operație la piciorul stâng.

La începutul lui 2015, Ponor s-a întors în sală cu intenția de a participa la a treia ediție a Jocurilor Olimpice. Accidentare de la piciorul stâng i-a stopat evoluția pentru câteva luni.

Săptămâna trecută, după un antrenament pe podium în Sala Polivalentă, Cătălina, 27 de ani, a spus că încă are dureri, dar că e pe drumul cel bun. De aceea deocamdată va evolua doar la un singur aparat. În 2012, la Doha, Cătălina s-a impus la bârnă și la sol.

Echipa feminină se pregătește pentru unul dintre cele mai importante concursuri. Între 16-18 aprilie va participa la concursul preolimpic de la Rio, unde luptă pentru unul dintre cele patru bilete rămase pentru Jocurile Olimpice.

România participă pentru prima dată în istorie la un astfel de eveniment, după ce a ratat prezența între primele opt echipe la CM 2015 de la Glasgow. Din 1976, gimnastele "tricolore" au fost mereu prezente pe podiumul olimpic.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează