SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  TURNEU PREOLIMPIC

O fostă campioană olimpică, despre șansele gimnastelor românce: "Era oricum o situație delicată"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2016 20:17

Fosta campioană olimpică la gimnastică, Andreea Răducan, a comentat situația dificilă  a lotului feminin al României, care se va prezenta la turneul preolimpic din luna aprilie fără Larisa Iordache. Gimnasta a suferit o operație la mână și va fi indisponibilă șase săptămâni.

Fosta gimnastă este de părere că situația României este foarte delicată, însă speră ca fetele să se califice la Jocurile Olimpice de Rio.

"Era oricum o situație extrem de delicată, nu ne mai trebuia o așa accidentare. Sa sperăm că vor reuși sa găsească cea mai buna echipă pe care să o prezinte în ziua turneului preolimpic și poate că și ele vor găsi motivația necesară să depășească acest obstacol", a declarat Andreea Răducan la Dolce Sport.

Lotul feminin de gimnastică se află la prima participare la un turneu preolimpic, după ce a ratat clasarea în primele opt echipe la Campionatul Mondial desfășurat anul trecut la Glasgow.

Turneul care va decide ultimele patru echipe calificate la Rio va avea loc în perioada 16-18 aprilie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează