SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  TV

O fostă gimnastă, moment incendiar la „Românii au Talent” » A fost antrenată de Nadia Comăneci

Trupa Duo MainTenanT, formată din fosta gimnastă Ludivine Furnon Perso (39 de ani) și Nicolas Besnard, a impresionat aseară în cadrul show-ului „Românii au Talent” / Sursă foto: ProTV +14   FOTO
Trupa Duo MainTenanT, formată din fosta gimnastă Ludivine Furnon Perso (39 de ani) și Nicolas Besnard, a impresionat aseară în cadrul show-ului „Românii au Talent” / Sursă foto: ProTV

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2020 07:20

Trupa Duo MainTenanT, formată din fosta gimnastă Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard, a impresionat aseară în cadrul show-ului „Românii au Talent” și a primit din partea juratului Mihai Petre al 9-lea Golden Buzz din acest sezon, fiind calificată astfel direct în semifinale.

Ludivine (39 de ani) este o fostă gimnastă recunoscută la nivel internațional. Ea a câștigat prima medalie din istoria Franței la un Campionat Mondial, după ce s-a antrenat cu românii Sergiu, Tatiana Popa și coregrafa Adriana Pop, potrivit Pro TV.

O fostă gimnastă, moment incendiar la „Românii au Talent”

În trecut, Ludivine a fost și eleva Nadiei Comăneci pentru câțiva ani, așa cum a dezvăluit partenerul ei de pe scenă, Nicolas Besnard, care îi este și iubit.

+10 FOTO
  • Sursă foto: Pro TV

Comentariile juraților: 

  • „Dacă perfecțiunea există, voi sigur ați întâlnit-o. Și ați aflat secretul” - Andi Moisescu
  • „Voi ați fost un 10 perfect pentru mine” - Andra 
  • „Cuplul perfect” - Mihai Petre

daca sunteti in izolare cu Ea, sper ca acest cuplu sa va inspire si sa va transforme dragostea, cel putin din seara asta, in acrobatie 😉 👏🏼

Posted by Smiley on Friday, March 27, 2020

Citește și alte știri din Gimnastică:

Marian Drăgulescu, se gândește să renunțe la Jocurile Olimpice: „Dacă se mută în 2022, nu cred că mai particip”

CORONAVIRUS. S-au anulat și Europenele de gimnastică

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
cornelconasu
cornelconasu  •  28 Martie 2020, 10:33

Cât despre concurentă....poate uniisunt derutați ! Tânăra după ce a terminat-o cu gimnastica de performanță a ....colaborat cu firma lui Bart & Nadia la acele spectacole de ”old boys and girls” pe care le făcea prin America în care erau fosti mulți gimnaști care s-au trezit la 25 de ani și nu știau să facă nimic altceva ! Deci chestia cu ...” a fost antrenată de Nadia...” , a fost aruncată doar așa de efect(cred că de fapt ea a spus a lucrat cu... nu a fost antrenată de...) , ce să o învețe Nadia pe asta care a avut performanțe la 25 de ani după ea și gimnastica evoluase enorm ! Acolo erau doar show-uri gimnastico- acrobatice !!!

cornelconasu
cornelconasu  •  28 Martie 2020, 10:21
Postat de Tavi A'visi pe 28 Martie 2020, 09:40

Peter tu te-ai intrebat ce cauta Romani peste tot in Lume? Trebuie sa te simti magulit ca vin straini in Romania in timp ce Romani o parasesc. Crezi ca eu am plecat pentru ca a fost prea bine? La noi in Ardeal este o vorba: Vai de casa pe care nimeni nu o cauta!

Dacă e o casă dărăpănată nu o caută nimeni ! Ai plecat pentru că cineva ”te-a lipit undeva” unde să câștigi niște bani , mai mulți ca în România pentru că nivelul salarial este altul și pentru că aici erai depășit și nu puteai progresa ! Reține : DOAR 0,2 % din cei plecați din țară lucrează în domeniul pentru care au o pregătire adecvată , restul muncă necalificată !!! Să ne simțim măguliți că niște străini vin pe aici ??!! Nu cumva toți străinii care ”vin pe aici” de vreo ....2000 de ani au numai interese proprii ?!

946199078754644
Tavi A'visi  •  28 Martie 2020, 09:40

Peter tu te-ai intrebat ce cauta Romani peste tot in Lume? Trebuie sa te simti magulit ca vin straini in Romania in timp ce Romani o parasesc. Crezi ca eu am plecat pentru ca a fost prea bine? La noi in Ardeal este o vorba: Vai de casa pe care nimeni nu o cauta!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează